首页
登录
职称英语
The energy crisis, which is being felt around the world, has dramatized how
The energy crisis, which is being felt around the world, has dramatized how
游客
2023-11-22
64
管理
问题
The energy crisis, which is being felt around the world, has dramatized how the careless use of the earth’s resources has brought the whole world to the drink of disaster. The over development of motor transport, with its increase of more cars, more highways, more pollution, more suburbs, more commuting, has contributed to the near-destruction of our cities, the breakup of the family, and the pollution not only of local air but also of the earth’ s atmosphere. The disaster has arrived in the form of the energy crisis.
Our present situation is unlike war, revolution or depression. It is also unlike the great natural disasters of the past. Worldwide resources exploitation and energy use have brought us to a state where long-range planning is essential. What we need is not a continuation of our present serious state, which endangers the future of our country, our children, and our earth, but a movement forward to a new norm in order to work rapidly and effectively on planetary problems.
This country has been falling back under the continuing exposures of loss morality and the revelation that lawbreaking has reached into the highest places in the land. There is a strong demand for moral revival and for some devotion that is vast enough and yet personal enough to enlist the devotion of all. In the past it has been only in a way in defense of their own country and their own ideals that any people have been able to devote themselves wholeheartedly.
This is the first time that we have been asked to defend ourselves and what we hold dear in cooperation with all the other inhabitants of this planet, who share with us the same endangered air and the same endangered oceans. There is a common need to reassess our present course, to change that course and to devise new methods through which the word can survive. This is a priceless opportunity.
To grasp it we need a widespread understanding of nature if the crisis confronting us and the world a crisis that is no passing inconvenience, no by-product of the ambitions of the oil-producing countries, no environmentalists’ mere fears, no by-product of any present system of government. What we face is the outcome of the invention of the last four hundred years. What we need is a transformed life style. This new life style can flow directly from science and technology, but its acceptance depends on a sincere devotion to finding a higher quality of life for the world’ s children and future generation. [br] What contribution does the author feel people must now make?
选项
A、Search for new energy sources.
B、Outlaw motor transportation.
C、Accept a new life style.
D、Adopt a new form of government.
答案
C
解析
在文章的最后一段,作者提出了对付危机的对策。人们都应充分理解(a widespread understanding)我们所面临的危机的性质——它决不是暂时的(passing),我们所需要的是一种新的生活方式(a transformed lifestyle),它当然要以科学技术为基础,但要接受它却需要人们真诚的奉献,以便使我们的子孙后代生活得更美好(a higher quality of life)。选择项C中outlaw一词意为:“摈弃”、“取缔”。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3210715.html
相关试题推荐
Lastweekoilpricesfinallystoppedrising.Theynowhoveraround$43abarre
[originaltext]W:Goodevening,everybody.Nowlet’sturntotheopioidcrisisi
Somepeoplesaylovemakestheworldgoaround.Otherssayitisnotlove;it
Somepeoplesaylovemakestheworldgoaround.Otherssayitisnotlove;it
Somepeoplesaylovemakestheworldgoaround.Otherssayitisnotlove;it
Somepeoplesaylovemakestheworldgoaround.Otherssayitisnotlove;it
Somepeoplesaylovemakestheworldgoaround.Otherssayitisnotlove;it
Somepeoplesaylovemakestheworldgoaround.Otherssayitisnotlove;it
Somepeoplesaylovemakestheworldgoaround.Otherssayitisnotlove;it
PassageOne[br]HowdidCarriefeelwhensheturnedaroundandfacedthema
随机试题
Duringtheoilcrisisofthe1970s,manystates______speedlimitstoreducega
Tourist:Howmuchisthatring,please?Vendor:Only$200,sir.Tourist:______
100CandlesonHerNextCake,andThreeR’stoGetHerThereEst
[originaltext]M:Hi!Barbara!thisisFrank.W:Greattohearfromyou!Frank!
In"ItisknowntoallthattheseislandshavealwaysbeenunderChinesejurisdi
下列关于丘脑感觉功能的叙述,正确的是()。A.是感觉的最高中枢 B.与大脑
A.30%以下 B.90%~70% C.50%~300/0 D.70%~5
人皆有求生本能,更多绝症患者放弃治疗实有其现实隐衷,比如继续治疗将会给家庭带来不
货币政策中介目标和操作目标的选择标准不包括()。A.简易性 B.
A.地西泮 B.硝西泮 C.奥沙西泮 D.氟西泮 E.三唑仑当7位引入吸
最新回复
(
0
)