首页
登录
职称英语
Angyal described the case of a man with a domineering father who showed ext
Angyal described the case of a man with a domineering father who showed ext
游客
2023-11-22
47
管理
问题
Angyal described the case of a man with a domineering father who showed extreme swings of mood in relation to his son. At times, he was affectionate, played with the child, and told him interesting and .imaginative stories. At other times he showed violent outbursts of rage and would beat his son so badly that the child thought he would be killed. The boy had numerous fantasies, including one in which his father was killed by a cunning bandit who came to the house cleverly disguised as the father. As Angyal put it, the fantasy dramatized the child’ s confusion as to whether he was living in a loving house or in a cruel, alien world that merely masqueraded as pleasant. The fantasy was aimed at dispelling his confusion about the father, whose behaviour made him both God and devil.
But this daydream, implying the murder and loss of the underlying good father, was unacceptable to the boy and failed to solve his doubts. He began to behave compulsively, such as making sure when out walking to step only on stones and never to walk on the bare earth, a magical hope of resolving his confusion. Once as he walked in the backyard he ran out of stones to step on and suddenly stood stuck still on the last stone between the yard and his rear steps. He stayed there for an hour until finally his father came and picked him up, freeing him from his immobility. Once the boy overheard his father saying, "I live only for the family" only to hear his grandfather say: "No, you only live for yourself!" All of these seeming contradictions made the boy grow into a man endlessly shifting back and forth between positions, unable to take a stand except on irrelevant and unimportant issues in dally life. [br] According to the first paragraph, why public officials and candidates for public office routinely use public opinion polls?
选项
A、for the purpose of gaining public support.
B、to overthrow the present government.
C、to win election.
D、to know public opinion.
答案
D
解析
第一段提到政客们利用民意测验来了解人们的想法,因此D是正确的选项。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3210704.html
相关试题推荐
Whatiscorporateculture?Atitsmostbasic,it’sdescribedlikethe【M1】__
Whatiscorporateculture?Atitsmostbasic,it’sdescribedlikethe【M1】__
Whatiscorporateculture?Atitsmostbasic,it’sdescribedlikethe【M1】__
Whatiscorporateculture?Atitsmostbasic,it’sdescribedlikethe【M1】__
Whatiscorporateculture?Atitsmostbasic,it’sdescribedlikethe【M1】__
(1)AtaFather’sDaybreakfast,my5-year-oldsonandhisclassmatessanga
(1)AtaFather’sDaybreakfast,my5-year-oldsonandhisclassmatessanga
(1)Khalida’sfathersaysshe’s9—ormaybe10.AsmuchasSayedShahloveshi
(1)Khalida’sfathersaysshe’s9—ormaybe10.AsmuchasSayedShahloveshi
(1)Khalida’sfathersaysshe’s9—ormaybe10.AsmuchasSayedShahloveshi
随机试题
[originaltext]M:LookatthelowpricesonthesefashionableTVsets.Something
Arecentstudy,publishedinlastweek’sJournaloftheAmericanMedicalAss
【B1】[br]【B7】A、strengthenedB、aidedC、transferredD、providedD词义辨析题。strengthen加
Ifthere’sauniversaltruthinhealthnewslately,it’sthatbeingoverweig
在连续竞价制度下,假设当前买方委托价为30元,如果李先生按28元下了卖出委托指令
在生活史中有体内移行过程,并且必须经过在宿主肺部发育阶段的线虫有A.钩虫和蛔虫
关于意识障碍下列哪项是错的A.不能正确认识自身状态 B.不能正确认识客观环境
电缆敷设图纸中不包括()。 (A)电缆芯数;(B)电缆截面;(C
对“教学”内涵的理解,下列正确的有A.教学是以“教”为中心的活动 B.教学既包
A.干扰细菌蛋白质合成 B.抑制细菌核酸代谢 C.破坏细菌细胞膜结构 D.
最新回复
(
0
)