首页
登录
职称英语
The problem of the standard educational tests is caused by [br] [originaltext]
The problem of the standard educational tests is caused by [br] [originaltext]
游客
2023-11-22
67
管理
问题
The problem of the standard educational tests is caused by [br]
The standardized educational or psychological tests are widely used to aid in selecting, classifying, assigning, or promoting students, employees, and military personnel. They have been the target of recent attacks in books, magazines, the daily press, and even in Congress. The target is wrong, for in attacking the tests, critics divert attention from the fault that lies with ill-informed or incompetent users. The tests themselves are merely tools, with characteristics that can be measured with reasonable precision under specified conditions. Whether the results will be valuable, meaningless, or even misleading depends partly upon the tool itself but largely upon the user.
All informed predictions of future performance are based upon some knowledge of relevant past performance. How well the predictions will be validated by later performance depends upon the amount, reliability, and appropriateness of the information used and on the skill and wisdom with which it is interpreted. Anyone who keeps careful score knows that the information available is always incomplete and that the predictions are always subject to error.
Standardized tests should be considered in this context. They prove to be a quick, objective method of getting some kinds of information about what a person has learned, the skills he has developed, or the kind of person he is.
选项
A、the irrelevance of the past experience.
B、the incompleteness of the information available,
C、the weakness of the test.
D、the unpredictability of the future performance.
答案
B
解析
本题属于推理排除题。短文第二段的内容是关于预测的性能和准确率的,预测是否准确依赖于获取到的信息的数量、可靠性以及适用性。因此可以推断,选项B为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3209745.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Goodmorning,everybody.[6-1]Studieshaveshownthatchildre
[originaltext]M:Goodmorning,everybody.[6-1]Studieshaveshownthatchildre
[originaltext]M:Goodmorning,everybody.[6-1]Studieshaveshownthatchildre
[originaltext]W:Goodafternoon,everybody.Amongthemistakesjournalistssome
[originaltext]W:Goodafternoon,everybody.Amongthemistakesjournalistssome
[originaltext]W:Goodevening,everybody.Automation,drivenbytechnologicalp
[originaltext]W:Goodevening,everybody.Automation,drivenbytechnologicalp
[originaltext]W:Goodevening,everybody.Automation,drivenbytechnologicalp
[originaltext]W:Goodevening,everybody.[5-1]Despiteeffortsfromallsides,
[originaltext]W:Goodevening,everybody.[5-1]Despiteeffortsfromallsides,
随机试题
Iwanttoposttheletterbyair.[br]Thisiswheretheylive.B人住的地方应该是[B]house
茶花(camellia)的自然花期在12月至翌年4月,以红色系为主,另有黄色系和白色系等,花色艳丽。本届花展充分展示了茶花的品种资源和科研水平,是近三年
Whilethoseearningmaster’s,doctoral,orprofessionaldegreesstillearnm
中国古代墓葬制度的一次划时代的变化是( )的普遍采用。A.木椁墓 B.砖石墓
商业银行应在每一会计年度终了编制本年度个人理财业务报告。个人理财业务年度报告应全
Whenateacherasksthestudentstofind
除疟原虫外还可通过血液检查的寄生虫为A.微丝蚴B.卡氏肺孢子虫C.隐孢子虫D.旋
我国商业银行合规风险管理的基本制度主要包括()。A.公平竞争制度 B.合规
患儿,男性,1岁,先天性双侧完全性唇裂、双侧完全性腭裂,现拟行唇裂修复术。目前常
电气系统与负荷公共连接点负序电压不平衡度的要求,下列描述哪项是正确的?()A.
最新回复
(
0
)