首页
登录
职称英语
To many web-building spiders, most of whom are nearly blind, and the web is
To many web-building spiders, most of whom are nearly blind, and the web is
游客
2023-11-22
63
管理
问题
To many web-building spiders, most of whom are nearly blind, and the web is their essential window on the world:their means of communicating, capturing prey, meeting mates and protecting themselves. A web-building spider without its web is like a man marooned on an island of solid rock, totally out of touch and destined to starve to death.
So vital is the web to an orb-web spider’s survival that the animal will continue to construct new webs daily even if it is being starved. For 16 days the starving spider builds completely normal webs. Then, as the animal gets scrawnier, it constructs a wider-meshed web using fewer strands. Such webs would only trap larger prey, which is more economical from the perspective of a starving spider.
The spider conserves energy by recycling web protein. It simply eats its own web each evening and re-uses it to manufacture new silk. In studies with radioactively labeled materials, it was found that 95 percent of web protein reappears in the next day’s web. Most of the energy needed for web-building is used in walking over the strands as they are laid down.
Scientists are impressed by the adaptability of the spider’s highly preprogrammed brain, which is larger for its size than the brain of any other invertebrate. If web-building is interrupted, or if some of the existing strands are destroyed, the spider simply retraces its steps to see where the web is left off and then finishes building a normal web. One spider will even finish building the incomplete web of another. [br] A title that would best express the main idea of the passage would be ______.
选项
A、Secrets of Spiders
B、Secrets of the Spider Web
C、Secrets of Nature
D、A New Discovery of Scientists
答案
B
解析
本文重点讲述了蜘蛛网对蜘蛛的重要性及有关信息,所以B 为正确答案。A 的内容不是文章的重点;C 和D 所指范围太广,也不适合本题。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3208863.html
相关试题推荐
Nearlyeverycountryinthedevelopedworld,andmoreandmoreinthede
PassageTwo(1)Whenuniversitytuitioncostsnearlytrebledfrom£3,3
PassageTwo(1)Whenuniversitytuitioncostsnearlytrebledfrom£3,3
PassageTwoItwasnearlybedtimeandwhentheyawokenextmorningland
PassageTwoItwasnearlybedtimeandwhentheyawokenextmorningland
Tomanyweb-buildingspiders,mostof【C1】______arenearlyblind,thewebi
Tomanyweb-buildingspiders,mostof【C1】______arenearlyblind,thewebi
Tomanyweb-buildingspiders,mostof【C1】______arenearlyblind,thewebi
Tomanyweb-buildingspiders,mostof【C1】______arenearlyblind,thewebi
Tomanyweb-buildingspiders,mostof【C1】______arenearlyblind,thewebi
随机试题
Mr.GreenWasdrivingWithboxesofice-creamhack(Example:0)thestorehouseW
Theoutputvalueinthefirstseasonwastenpercentoverthesameperiodoflas
Completethenotesbelow.WriteNOMORETHANTHREEWORDSforeachanswer
Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositiononthetopicWh
[originaltext]W:Iheardyoucaughtacold.Flowareyoufeelingtoday?M:Ic
上述哪项符合呼吸性碱中毒合并代谢性碱中毒A.低PaCO,低HCO B.高PaC
公司财务分析的主要方法有( )。 Ⅰ.量化分析法 Ⅱ.趋势分析法 Ⅲ.比
在10kV跌落式熔断器上桩头有电的情况下,未采取安全措施前,不准在熔断器下桩头(
对个体农业社会主义改造的阶级路线是()。A.依靠贫下中农 B.团结中农 C.
以左室后负荷增加为主要病理生理改变的是A、二尖瓣狭窄 B、二尖瓣关闭不全 C
最新回复
(
0
)