首页
登录
职称英语
The Big Issue looks like a general interest publication. This colourful for
The Big Issue looks like a general interest publication. This colourful for
游客
2023-11-22
58
管理
问题
The Big Issue looks like a general interest publication. This colourful fortnightly magazine is no ordinary magazine. It is sold almost entirely on the streets of London, and all the vendors have one thing in common--they are homeless.
The Big Issue was launched in 1991 by Gordon Roddick, one of the directors of The Body Shop, makers of environmentally-friendly cosmetics and health care items. Roddick saw Street News, a publication sold by the homeless people in New York City. Struck by the idea, he brought it to Britain. Initially, he was greeted with skepticism, both by organizations and by homeless people. But he decided to go ahead anyway, and commissioned John Bird, the cur- rent editor, to set up the magazine.
The first issue came out in September 1991 in London. It had a circulation of 30,000 a month, and the magazine was sold by about forty vendors. There was plenty of interest in the magazine and the idea grew and grew. Circulation increased to 143,000 a fortnight, new offices were established in Brighton and Manchester and another project is planned in Scotland. Now, about 500 vendors actively sell The Big Issue, and it has now turned into a weekly magazine.
To qualify as a vendor for The Big Issue, you have to be homeless or in temporary accommodation. Jonathan lives, at present, in a bed and breakfast place, but he has slept rough in the recent past. He was made redundant from his job at a printer’s last year. He got behind with his rent payments and was then kicked out of his flat. He spent six weeks sleeping rough and staying with friends in London while he looked for work. He has no job, no money, no deposit, and no transport to help look for work.
Then he was introduced to The Big Issue. Now he is a vendor and he spends his days on the streets selling copies of the magazine. He buys them from The Big Issue for 20 pence a copy and sells them for 50 pence. He keeps the remaining 30 pence as his own profit. On average, he sells ten copies and profits three pounds an hour.
The policy of The Big Issue is to "support homeless and ex-homeless people". All the vendors are homeless people, and about one-third of the staff at the office are homeless or ex- homeless. Selling The Big Issue gives these people money, but more importantly, gives the much needed social support to help them move on. For many, The Big Issue is a real vocation and it lends structure to their day.
The image of the publication is of great concern. All the vendors must sign a code of con- duct, agree not to sell the magazine while under the influence of drugs or drink, and not to harass other homeless people. Vendors are trained and given ten free copies of the magazine. They are supported by a team of people who help them find a pitch and help them through any initial problems. They also deal with the police if there are any complaints.
The slogan on the front of the magazine reads, "Helping the homeless help themselves". The Big Issue has done a tremendous amount for homeless people in London, and has increased the opportunity for them to control their own lives. [br] Which of the following statements about The Big Issue is true?
选项
A、It is published every month.
B、It is intended for the homeless people.
C、It is delivered to the house of a subscriber.
D、It is sold by homeless people.
答案
D
解析
文章第一段说The Big Issue为双周刊,所有的卖报人都是无家可归者,B和C文中没有提及,因此选D。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3208184.html
相关试题推荐
彼此之间,情趣相投、脾气对味则合、则交,……Peoplewhosharethesameinterestandtaste,whohavethe
Anarrowingofyourinterestsisimpliedinalmostanytransitionfromastud
Anarrowingofyourinterestsisimpliedinalmostanytransitionfromastud
Anarrowingofyourinterestsisimpliedinalmostanytransitionfromastud
Anarrowingofyourinterestsisimpliedinalmostanytransitionfromastud
Anarrowingofyourinterestsisimpliedinalmostanytransitionfromastud
Anarrowingofyourinterestsisimpliedinalmostanytransitionfromastud
Anarrowingofyourinterestsisimpliedinalmostanytransitionfromastud
Thatlargeanimalsrequirealuxuriantvegetation,hasbeenageneralassumpt
Thatlargeanimalsrequirealuxuriantvegetation,hasbeenageneralassumpt
随机试题
【B1】[br]【B7】A、handsB、MindC、earsC考查根据上下文填词的能力。听得很清楚,表明耳朵没有题题。
Naturallytheyoungaremoreinclinedtonoveltythantheireldersanditi
[originaltext](22)Askayoungchild"Howwasschooltoday?"andyou’relike
[originaltext]Theworld’spopulationcontinuestogrow.Therenowareabout
明确业务基本事项的目的是对评估业务( )等进行必要的了解,为确定是否承接相关业务
C样式类。每行每列都只有一个轴对称图形。注意图形中部的蝴蝶状图案的对称性。第一行的第三个图形、第三行的第一个图形均为轴对称图形,问号处应填入一个轴对称图形,选
生产岗位技能规范不包含( )内容。A.应知 B.操作 C.应会 D.工作
基础心理学是研究()。 (A)正常成人心理现象的心理学基础学科 (B
A.口服吸收良好,生物利用度100% B.生物利用度20%~36%,食物能促进
根据证券法律制度的规定,关于上市公司收购制度,下列表述错误的是( )。A.投资者
最新回复
(
0
)