首页
登录
职称英语
Medical technology has not only increased the possibility for a woman to be
Medical technology has not only increased the possibility for a woman to be
游客
2023-11-21
58
管理
问题
Medical technology has not only increased the possibility for a woman to bear a child, but has led to methods whereby a couple can make use of another woman’s body to bear a child for them.
Now, in many states it is even legal for fertile women to solicit paying customers. A Houston billboard advertisement recently announced "Womb for Rent." Such contractual arrangements should be made illegal.
First, these contracts too often result in lawsuits. Why subject children to years of bitter courtroom debate over whom to call "Mommy"?
Second, in a day and age when it is so important to maintain the heritage of families, surrogacy only confuses the very definition of "family."
Finally, surrogacy is immoral. It’s one thing for a spouse to be assisted by a doctor with his or her own reproductive abilities. But to bring a third person’s body into the situation is contrary to the idea of marriage: "two becoming one."
A childless couple should consider adoption. Yes, adoption agencies have long waiting lists. But that could be solved if we’d stop killing 1.5 million babies a year in abortion clinics.
Surrogate arrangements can lead to dire consequences. According to Genesis, God promised Abraham and Sarah a son. But since Sarah was old and "barren," she and Abraham decided that the handmaid, Hagar, could solve their problem. After sleeping with Abraham, Hagar conceived and bore a son, Ishmael. Later, to everyone’s surprise, Sarah conceived and bore a son, Isaac. The result? International conflict: Ishmael’s and Isaac’s descendants, respectively, are the Arabs and Israelis! [br] The writer’s attitude toward abortion is ______.
选项
A、unclear
B、negative
C、positive
D、ambivalent
答案
B
解析
作者在倒数第二段用kill这个词来形容堕胎这种行为,可见他是极为反对堕胎的。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3207396.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Joining’usnowisDr.JoanneGetsy,medicaldirectoroftheD
[originaltext]M:Joining’usnowisDr.JoanneGetsy,medicaldirectoroftheD
[originaltext]M:Joining’usnowisDr.JoanneGetsy,medicaldirectoroftheD
[originaltext]M:Joining’usnowisDr.JoanneGetsy,medicaldirectoroftheD
Countlessmedicalstudieshaveconcludedthatplayingtoomanyvideogamesc
Countlessmedicalstudieshaveconcludedthatplayingtoomanyvideogamesc
A、Becauseitneedsmedicalequipment.B、Becauseitneedsprofessionalknowledge.
A、A.Backgroundchecks.B、Drugtesting.C、Six-yearworkexperience.D、Medical
TheCloningTechnologyI.Thedifference
TheCloningTechnologyI.Thedifference
随机试题
Chemistry[img]2014m9s/ct_etoefm_etoeflistz_0192_20149[/img][br]Whatdoesthe
A—TrafficregulationsB—GuidePostC—MarkCarStop
Becauseofsatellitelinkswhichnowenablebroadcastnewsorganizationsto
TheBigPictureA)It
Beguninthelate1960sbyPentagonweaponsresearchersasasystemforeasin
课程资源?
中药五味不包括()。A.辛B.酸C.甘D.苦E.辣
有关药物在体内的转运,不正确的是A.血液循环与淋巴系统构成体循环 B.药物主要
A.去氢胆酸 B.地芬诺酯 C.胃蛋白酶 D.多潘立酮 E.硫酸镁以上具
某日,小李从甲地出发,开车前往乙地。若初始速度为每60千米需要行驶一个半小时。2
最新回复
(
0
)