首页
登录
职称英语
Which of the following statements is TRUE? [br] [originaltext] Heavy rains
Which of the following statements is TRUE? [br] [originaltext] Heavy rains
游客
2023-11-21
66
管理
问题
Which of the following statements is TRUE? [br]
Heavy rains and overflowing rivers have caused extensive flooding in some parts of the U.S. midwest and in eastern regions of the U.S. as well. Melting snow and new snowfall in the midwest states of Iowa, Michigan and Indiana have driven rivers over their banks and have cut off electricity to thousands of customers. In the eastern states of Pennsylvania and New Jersey and West Virginia, flooding has damaged homes and forced evacuations in several counties.
选项
A、Iowa.
B、Michigan.
C、Pennsylvania.
D、Georgia.
答案
D
解析
有关地点的细节测试题。听时注意,可用排除法直接推测出答案为D。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3207004.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Youknowwhat,Ihavehereanexampleofacomplaintletter.T
[originaltext]M:I’mAviArditti,andthisweekonWordmaster:[1]alessonin
[originaltext]W:Nowweturntooneoftheintervieweestogiveusmoreinforma
[originaltext]W:There’sbeenalotoffocusonthefundingincreasethatwasr
ThefollowingaretwoexcerptsaboutartificialintelligenceorAI,anoldtec
[originaltext]M:Allright,[6-1]thisnextoneisanexecutivepastrycheftha
[originaltext]M:Theconceptthatyoucanearnahighsalarywithouthavingac
[originaltext]W:Welcometoourprogram.Thisweek,wewouldliketotalkabout
Readcarefullythefollowingtwoexcerptsonprivatetutoring,andthenwrite
[originaltext]M:InMyPoets,youwriteaboutattendingreadings,andsocializi
随机试题
Beingthemanagerofalargecorporation,hehasagreatdealof______todeal
[A]obligation[I]contribution[B]occurs[J]distribution[C]significant
ThecoastlinesonthetwosidesoftheAtlanticOceanpresentanot
[originaltext]W:Surgery.CanIhelpyou?M:Goodafternoon.(6)Myname’sJack
对外报价是旅行社根据( )和产品成本情况,将旅行社产品确定的价格及构成通报给客
在C程序中,设有“inta=3,b=2,c=1;”,则表达式a>b>c的值是(
阻塞性睡眠呼吸暂停低通气综合征患者适合悬雍垂腭咽成形术的,其阻塞平面一般在:(
中风阴闭的治法是A.息风清火,豁痰开窍 B.化痰息风,宣郁开窍 C.息风潜阳
设有如下简单经济模型: Y=C+I+GC=80+0.75YdYd=Y-T
以下事项中,会导致公司资本成本降低的有()。A.因总体经济环境变化,导致无
最新回复
(
0
)