首页
登录
职称英语
Which of the following has NOT been affected by the wildfires? [originaltext] G
Which of the following has NOT been affected by the wildfires? [originaltext] G
游客
2023-11-21
77
管理
问题
Which of the following has NOT been affected by the wildfires?
Gigantic waves of flame that covered entire neighborhoods and filled the skies over Southern California with ash have killed at least 13 people. At least 6 separate wildfires were still burning on Monday morning all the way from the Mexican border to the suburbs of Las Angeles. They were reported to have destroyed 800 homes and consumed about 120 thousand hectares of land. Authority said they were seeking two men in connection with the fires, which they believed were started deliberately.
选项
A、Houses.
B、Land.
C、Skies.
D、Cars.
答案
D
解析
排除新闻中已提及事实,只有D未被提及,因此应选D。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3206609.html
相关试题推荐
Whendidtheblackminersriot?[br][originaltext]13,000blackminersriot
Whendidtheblackminersriot?[originaltext]13,000blackminersriotedThu
WherewasthedestinationofTitanic?[originaltext]TheTitanic,with2,300p
Whichofthefollowingstatementsistrueaccordingtothespeaker?[br][origi
Whichofthefollowingstatementsistrueaccordingtothespeaker?[originaltex
Whatisthemainpurposeofthisconversation?[originaltext]M:Didyouseethat
Whatkindofrobotsdoesthemanreferto?[br][originaltext]W:Hi,Paul,are
Whatkindofrobotsdoesthemanreferto?[br][originaltext]W:Hi,Paul,are
[originaltext]Lighttravelsataspeedwhichisaboutamilliontimesfast
Theaimoftheagreementisto______.[br][originaltext]TheCanadianpoli
随机试题
Historian:Newtondevelopedmathematicalconceptsandtechniquesthatarefundam
Theypoisonthemindandcorruptthemoralsoftheyoung,whowastetheirti
ReadingFasterTheonlywaytoreadfasteristoreadfaster,anditisaserious
根据《混凝土强度检验评定标准》GB/T50107-2010,混凝土试件的立方体抗
设,则A的转置矩阵A'=()。
A.电复律 B.洋地黄 C.安装永久人工心脏起搏器 D.安装临时人工心脏起
患者,男性,58岁。与朋友聚餐大量饮酒、吃肉后出现上腹持续性刀割样疼痛,阵发性加
教育的本体功能之一是( )A.减少人口数量、提高人口素质 B.促进生产发展、
已获得的知识、技能和方法对解决新问题会产生影响的心理现象称为( )。A.暗示
背景:某省重点工程项目计划于2008年12月28日开工,由于工程复杂,技术难度高
最新回复
(
0
)