首页
登录
职称英语
College costs vary quite a bit, depending upon the type of school attended.
College costs vary quite a bit, depending upon the type of school attended.
游客
2023-11-20
55
管理
问题
College costs vary quite a bit, depending upon the type of school attended. For example, at many of the more expensive private schools, annual costs (including tuition, room, board, books, travel to and from home, and other expenses) may exceed $ 20,000. of course, public universities are much cheaper. At these schools, tuition is significantly higher for out-of-state students than it is for those whose permanent residence is within that state. Tuition at community colleges averages about half the in-state cost of public, four-year colleges and universities.
For those that cannot afford the cost of a college education, financial aid is the answer. Students in the U.S.A. receive about $ 20 billion per year in financial aid. In recent years, nearly 75% of students in postsecondary programs have been receiving some form of financial aid. There are three main types of financial aid: (a) scholarships (grants), which are gifts that students do not repay; (b) loans to students and/or their parents; and (c) student employment (work/study), a part-time job which the school gives the student for the academic year. Most financial aid is need-based; that is, only students who need the money receive it. Financial assistance to outstanding students who do not need the money (commonly called merit-based aid) is limited.
The funds for all of this aid come from three main sources--the federal government, state governments, and private contributions. Every American college and university has a financial aid office to help students find out what kind of aid they might be qualified to get and to assist them in completing the complicated application forms. Aliens who are permanent residents in the U.S.A. are qualified to receive government assistance, but foreign students (1-20 visa students) are not. [br] Financial aid is largely given to those who ______
选项
A、study well.
B、need money.
C、cannot repay.
D、lose their jobs.
答案
B
解析
本文表明奖学金是有限的,无力支付学费的人应设法得到经济上的帮助,但必须做到借钱还钱,或找到工作,挣钱上学。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3205024.html
相关试题推荐
UntilItookDrOffutt’sclassinDeMathaHighschool,Iwasanunderachievi
Teachersinthisschoolwereencouragedtousedramaasa(n)______oflearning.
Aftergraduation,everycollegestudentwillhavetofindajob.Someofthem
Whatisthelatestproblemfacingpeoplewhodrivetoschool?[br][originaltex
Primaryschoolteachers’poor【C1】______ofEnglishandmathsisundermin
Primaryschoolteachers’poor【C1】______ofEnglishandmathsisundermin
Primaryschoolteachers’poor【C1】______ofEnglishandmathsisundermin
Primaryschoolteachers’poor【C1】______ofEnglishandmathsisundermin
Primaryschoolteachers’poor【C1】______ofEnglishandmathsisundermin
Primaryschoolteachers’poor【C1】______ofEnglishandmathsisundermin
随机试题
Ifyouleftyourbookonthetableovernight,youwouldfindthefollowingm
ItispossibleforstudentstoobtainadvanceddegreeinEnglishwhilekno
SputnikIwasthefirstartificialsatellite.Itcanbedescribedasanalum
HowtoKeepYourNewYear’sResolutions[A]Abouthalfofall
HowtoBeMorePersuasi
Fromchildhoodtooldage,wealluselanguageasameansofbroadeningour
为了保护斑点猫头鹰,某国政府规定禁止砍伐西北太平洋沿岸的古森林。这一规定施行后,
助人自助是社会工作的重要目标。助人自助的含义是()。A:社会工作者在协助服务对象
眶下孔通入眶下管的方向是A.后、下、外 B.后、上、外 C.后、下、内 D
可使颈动脉窦主动脉弓压力感受性反射过程减弱的是( )。A.循环血量增加 B.
最新回复
(
0
)