首页
登录
职称英语
One of the most authoritative voices speaking to us today is, of course, th
One of the most authoritative voices speaking to us today is, of course, th
游客
2023-11-20
46
管理
问题
One of the most authoritative voices speaking to us today is, of course, the voice of the advertisers. Its shrilling clamour(喧闹声)dominates our lives. It shouts at us from the television screens and the radio loudspeakers; waves to us from every page of the newspaper; plucks at our sleeves on the escalator; signals to us from the mad-side Billboards all day and flashes messages to us in coloured lights at night.
Advertising has been among England’s biggest growth industries since the war, in terms of the ratio of money earnings to demonstrate achievement. Why all this fantastic expenditure?
Perhaps the answer is that advertising saves the manufacturers from having to think about the customer. At the stage of designing and developing a product, there is quite enough to think about without worrying over whether anybody will want to buy it. The designer is busy enough without adding customer appeal to all his other problems of man-hours and machine tolerances and stress factors. So they just go ahead and make the thing and leave it to the advertiser to find eleven ways of making it appeal to purchasers after they finish it, by pretending that it gives status, or attracts love, or signifies manliness. If the advertising agency can do this authoritatively enough, the. manufacturer is in clover (养尊处优).
Other manufacturers find advertising saves them from changing their product. And manufacturers hate change. The ideal product is or another, some alteration seems called for how much better to change the image, the packet or the pitch made by the product, rather than go to all the inconvenience of changing the product itself. [br] According to the passage modern advertising becomes one of the most prosperous industries because ______.
选项
A、people are more concerned with the image of a product rather than the product itself
B、it saves manufacturers from considering how the products can appeal to customers
C、there are all kinds of media available
D、there are many excellent advertisers who can make their voices authoritative
答案
B
解析
细节理解题。文章第二段谈及了广告业兴旺的原因:“Perhaps the answer is that advertising saves the manufacturers from having to think about the customer”,即厂家不必再去考虑如何吸引顾客,而是把它交给广告商。故B正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3204702.html
相关试题推荐
Whatroledoesspeakingplayinsecondlanguageacquisition?Ithasnodire
Whatroledoesspeakingplayinsecondlanguageacquisition?Ithasnodire
Whatroledoesspeakingplayinsecondlanguageacquisition?Ithasnodire
Whatroledoesspeakingplayinsecondlanguageacquisition?Ithasnodire
Whatroledoesspeakingplayinsecondlanguageacquisition?Ithasnodire
Thelandofapplepieandbaseball—theUnitedStatesofAmerica.Ofcourse
Thelandofapplepieandbaseball—theUnitedStatesofAmerica.Ofcourse
Thelandofapplepieandbaseball—theUnitedStatesofAmerica.Ofcourse
Thelandofapplepieandbaseball—theUnitedStatesofAmerica.Ofcourse
Thelandofapplepieandbaseball—theUnitedStatesofAmerica.Ofcourse
随机试题
Whereistheman?[br][originaltext]M:I’dliketowithdraw600poundsfrommy
[originaltext]Canyoureallymakenewfriendsasanadult?Imean,there’splen
Youradvicethattheinvestigation(be)______postponedisreasonable.(should)be句
[originaltext]Modernzoosareverydifferentfromzoosthatwerebuiltfift
城市集中热水供暖系统的输送距离一般不宜超过()。A.4km B.6km
患者,男性,68岁,因肺部感染诊断为败血症,行股静脉采血做血培养,股静脉穿刺的正
李某有活期存款、股票、现金和古董字画等资产,其中古董字画是经专家评估过的高价值收
下列宜切薄片的是A.杜仲B.黄芪C.甘草D.槟榔E.何首乌
能够发生甾体母核显色反应的结构类型有A.生物碱类 B.甲型强心苷类 C.乙型
男性,68岁。肝右叶巨大肿瘤,腹水征阳性,血清生化检查。清蛋白20g/L,总胆红
最新回复
(
0
)