首页
登录
职称英语
In the 1920s and the 1930s,the short story, as a form, was difficult to sel
In the 1920s and the 1930s,the short story, as a form, was difficult to sel
游客
2023-11-19
78
管理
问题
In the 1920s and the 1930s,the short story, as a form, was difficult to sell. Readers found it an awkward compromise between a poem and a longer novel. The long-short story or novella was scarcely known. Certain comic geniuses like P. G. Wodehouse found it easy to reach and keep a vast public with short stories, either alone or in series. And of course there was W. Somerset Maugham. But the less accomplished writers found the market dwindling even further.
Since 1945, the entire literary picture has changed. Fiction of ail kinds, but above all the short story, has become more and more uneconomic to publish. Many magazines have gone out of business. As a type, the "man of letters", puffing a pipe, has almost vanished, to be replaced by the university lecturer or the television scriptwriter. The public is not attracted by imaginary plots in books but prefers the actual, the real story of real people. For those who do not read at all, television provides an enticing alternative.
Such a decline is in many ways a sad one because the old-time short story had a human quality about it which is now eroded. Yet, in an odd way, in our chaotic electronic age, the short story still has a prospect of living. It has been discovered by film scriptwriters that the form of the short story provides a useful structure for television; it readily provides the basis for a one-hour programme. [br] Which of the following is true about the short story in the 1920s and 1930s?
选项
A、Few people thought it worth buying.
B、It made people feel awkward.
C、People liked it better than a poem or a novel.
D、It was even scarcer than the novella.
答案
A
解析
细节题。用排除法。文章第一段的前三行指出:在9世纪20、30年代的短篇小说很难卖出去,读者认为它是介于诗与长篇小说之间的一种很拙劣的东西,由此可推出选项C错误。虽然读者认为它是一种很拙劣的东西,但并不是说它使人们感到拙劣,故排除B,从文章第三行得知,中篇小说更为少见,推出D项的意思正好相反,故应排除。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3199954.html
相关试题推荐
We’ve,underextremelydifficultconditions,doneverywell,______.A、toconside
Inthelongrun,Englishlearning,difficultasitis,is______toalearnerii
______,hesworethathewasnotasleep.A、AlthoughIhaddifficultyinwakingh
Inthe1920sandthe1930s,theshortstory,asaform,wasdifficulttosel
Inthe1920sandthe1930s,theshortstory,asaform,wasdifficulttosel
______,hesworethathewasnotasleep.A、AlthoughIhaddifficultyinwakinghi
Itisonlywhenyouovercomealldifficultiesandreachyourgoal______fullya
Tolearnwithsuccessisnotaverydifficulttaskofsomefundamentalprin
Tolearnwithsuccessisnotaverydifficulttaskofsomefundamentalprin
Tolearnwithsuccessisnotaverydifficulttaskofsomefundamentalprin
随机试题
ThefirstEuropeanstovisitsouthwesternColoradoweretheSpanish,whosought
A.膝关节单纯滑膜结核 B.髋关节全关节结核 C.髋关节单纯滑膜结核 D.
B提示利用广义积分的方法计算。选项B的计算如下:
照明配电箱内每一单相分支回路的电流不宜超过()。A、10A B、16A
快递公司服务范围即服务网络能覆盖或到达的范围,是衡量快递公司竞争力的最重要因素,
在企业经济活动分析中,用来测定各种因素对综合经济指标影响程度的方法为( )。
资本资产定价模型的假设条件有()。A:投资者都依据期望收益率评价证券组合的收益水
货币政策是中央银行为实现特定经济目标而采用的控制和调节()等方针和措施的总称。
上市后药品临床再评价阶段的特点是A.先进性和长期性 B.实用性和对比性 C.
下列审计程序中,为了识别超出管理层评估期间并可能导致对被审计单位持续经营能力产生
最新回复
(
0
)