首页
登录
职称英语
Renewable energy sources can be replenished in a short period of time. The
Renewable energy sources can be replenished in a short period of time. The
游客
2023-11-19
56
管理
问题
Renewable energy sources can be replenished in a short period of time. The five renewable sources used most often include hydropower (water), solar, wind, geothermal, and biomass. Renewable energy’s impact on the world’s energy picture is significant. Many important events have occurred during the history of using renewable sources to generate electricity--but the overall consumption from renewable energy sources has declined by about 15 percent from their I996 peak to about 6 quads in 2005.
The use of renewable energy is not new. Five generations (125 years) ago, wood supplied up to 90 percent of our energy needs. Due to the convenience and low prices of fossil fuels, wood use has fallen. Now, the biomass which would normally present a disposal problem is converted into electricity (e.g., manufacturing wastes, rice hulls, and black liquor from paper production).
Historically, low fossil fuel prices, especially for natural gas, have made growth difficult for renewable fuels. The deregulation and restructuring of the electric power industry could have a major impact on renewable energy consumption. Demands for cheaper power in the short term would likely decrease demand for renewable energy, while preferences for renewables included in some versions of proposed electricity restructuring legislation would breathe new life into this industry.
Use of renewables in the United States is not currently expected to approach that of the major fuels, and due to their limitatious (e.g., their intermittent nature-cloudy days have no solar gain, quiet days mean no wind blows to drive wind turbines, dams are primarily for flood control, so hydroelectricity production varies as dams’ water levels change), renewables may never provide "the" answer to all energy problems. Around the world, renewable energy is proving to be of great value.
In 2005, about 6.1 Quadrillion Btu (Quads) of U.S. energy came from renewable fuels. Each of the energy sources we use is measured, purchased, and sold in a different form. Many units of measurement are used to measure the energy we use each day. [br] Which of the following is INCORRECT?
选项
A、Renewable energy has become the main form of energy in the US.
B、Renewable energy include solar power, geothermal and hydropower.
C、There are still problems remaining to be solved in the use of renewable energy.
D、Renewable energy is valuable.
答案
A
解析
细节理解题。对应文中第四段Use of renewables in the United States is not currently expected to approach that of the major fuels 可得A正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3199937.html
相关试题推荐
Iregret______somuchtimeandenergyoncomputergames.A、towasteB、forwasting
Theenergyis______makesthecellsabletodotheirwork.A、thatB、whichC、whatD
Nexttonaturalresourcescomestheabilityto______themtouse.A、takeB、setC
TheU.N.InternationalAtomicEnergyAgency[br][originaltext]TheU.N.I
WhichisNOToneofthesourcesfromwhichFBIcouldgetcustomerinformation?[
WhichisNOToneofthesourcesfromwhichFBIcouldgetcustomerinformation?[
WhichisNOToneofthesourcesfromwhichFBIcouldgetcustomerinformation?[
Operationswhichleftpatients______andinneedoflongperiodsofrecoveryth
Renewableenergysourcescanbereplenishedinashortperiodoftime.The
Renewableenergysourcescanbereplenishedinashortperiodoftime.The
随机试题
Whatdoesthewomanmean?[br][originaltext]M:Anyonewhodrinksanddrivesis
Whenwouldbetheinterview?[br][originaltext]A:Thankyouforyourapplicati
(Theauctioneer)mustknow(fair)accuratelythecurrent(marketvalues)ofthe
Inadditiontoadvisingtheschoolnewspaperstaff,Mr.Mathisonalsoregularly
美国著名心理学家吉尔福特提出的智力三维结构模型把智力区分为三个维度:内容、操作和
A.短暂性脑缺血发作 B.脑血栓形成 C.脑栓塞 D.脑出血 E.蛛网膜
下列关于信托(契约)型股权基金清算终止的表述中,错误的是()。A.必须按照基金
基金管理公司的投资管理部门不包括()。A.投资部 B.研究部 C.交易
关于输液的叙述不正确的是A:输液中不得添加任何抑菌剂 B:输液对无菌、无热原及
学校工作必须坚持“()、全面安排”的原则。
最新回复
(
0
)