首页
登录
职称英语
What will be the Kosovo situation in the near future? [br] [originaltext] A
What will be the Kosovo situation in the near future? [br] [originaltext] A
游客
2023-11-19
57
管理
问题
What will be the Kosovo situation in the near future? [br]
A leaked UN report admits that the situation in Kosovo is bad and getting worse. The 1999 NATO effort to prevent Serbs from driving all Albanians out of Kosovo, has resulted in a situation where only UN sponsored peacekeepers are preventing the Albanians from driving the remaining 100,000 Serbs from Kosovo. The UN originally opposed the NATO attack. Only about 5,800 of the 200,000 Serbs have returned to Kosovo. But nearly all 850,000 of the Albanians that fled, have come back, to live with nearly a million Albanians that never left. The Albanians want an independent Kosovo, and the expulsion of all non-Albanians. Efforts by the UN and European Union to change the minds of the Kosovo Albanians have been unsuccessful.
选项
A、100,000.
B、200,000.
C、1,000,000.
D、850,000.
答案
C
解析
做数字题时,考生应该对听到的数字信息作简要笔记,并根据题干的要求辨清所听数字或经过简单加减乘除来得出答案。新闻中提到四个数字:100,000 Serbs,5,800 of the 200,000 Serbs,850,000,nearly a mollion,而与题干相关的有新闻中的...to live with nearly a million Albanians that never left,由此可知答案为C 。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3199754.html
相关试题推荐
Whatisthenewsmainlyabout?[br][originaltext]Theleadingall-timerun
HowmanypeoplehavefledtheirhomesinMogadishu?[br][originaltext]The
Tospendtheirleisuretime,Polishpeople______.[br][originaltext]Peop
Intheearliesttimes,childrenneededtolearn______.[originaltext]Let’s
Whatisthefirstproblemwiththeman’sreservation?[br][originaltext]M:Hi.
Whatisthefirstproblemwiththeman’sreservation?[originaltext]M:Hi.Ihav
Whatisthewomandoing?[br][originaltext]M:Don,areyoueatingmytulips?W
Whatisthewomandoing?[br][originaltext]M:Don,areyoueatingmytulips?W
Whatisthewomandoing?[originaltext]M:Don,areyoueatingmytulips?W:Just
WhatwillbetheKosovosituationinthenearfuture?[br][originaltext]A
随机试题
Asthepaceoflifecontinuestoincrease,wearefastlosingtheartofrel
对于早期阶段的被投资企业,投资机构侧重于协助其进行( )。 Ⅰ、规范管理
甲公司拟收购某上市公司,如无相反证据,下列属于一致行动人的有( )。 Ⅰ.甲
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
男,50岁,有肝硬化病史5年,突然呕血约800ml,伴黑便,速来就医。查体:神志
使用化学灭菌或消毒时,错误的是A.根据需要选择合适的消毒剂 B.了解化学消毒剂
有关急性颅内压增高的表现错误的一项是A.早期有性格改变 B.可见复视 C.多
正因为要依靠人民,所以更要________人民的力量,这一点,恰恰也是改革开放取
下列关于城市环卫设施规划的表述,哪项是错误的?()A.中心城市垃圾焚烧厂可
共用题干 某患者,60岁。因松动于3个月前拔除,要求修复。基托厚度是A:1m
最新回复
(
0
)