首页
登录
职称英语
As a child I was slave to my impulses; now I am slave to my habits, as are
As a child I was slave to my impulses; now I am slave to my habits, as are
游客
2023-11-18
54
管理
问题
As a child I was slave to my impulses; now I am slave to my habits, as are ail grown men. I have surrendered my free will to the years of accumulated habits and the past deeds of my life have already marked out a path which threatens to imprison my future. My actions are ruled by appetite, passion, prejudice, greed, love, fear, environment, habit, and the worst of these tyrants is habit. Therefore, if I must be a slave to habit let me be a slave to good habits. My bad habits must be destroyed and new furrows prepared for good seed.
I will form good habits and become their slave.
And how will I accomplish this difficult feat? Through these scrolls, it will be done, for each scroll contains a principle which will drive a bad habit from my life and replace it with one which will bring me closer to success. For it is another of nature’s laws that only a habit can subdue another habit. So, in order for these written words to perform their chosen task, I must discipline myself with the first of my new habits which is as follows:
I will read each scroll for thirty days in this prescribed manner, before I proceed to the next scroll.
First, I will read the words in silence when I arise. Then, I will read the words in silence after I have partaken of my midday meal. Last, I will read the words again just before I retire at day’s end, and most important, on this occasion I will read the words aloud.
On the next day I will repeat this procedure, and I will continue in like manner for thirty days. Then, I will mm to the next scroll and repeat this procedure for another thirty days. I will continue in this manner until I have lived with each scroll for thirty days and my reading has become habit.
And what will be accomplished with this habit? Herein lies the hidden secret of all man’s accomplishments. As I repeat the words daily they will soon become a part of my active mind, but more important, they will also seep into my other mind, that mysterious source which never sleeps, which creates my dreams, and often makes me act in ways I do not comprehend.
As the words of these scrolls are consumed by my mysterious mind I will begin to awake, each morning, with a vitality I have never known before. My vigor will increase, my enthusiasm will rise, my desire to meet the world will overcome every fear I once knew at sunrise, and I will be happier than I ever believed it possible to be in this world of strife and sorrow.
Eventually I will find myself reacting to all situations which confront me as I was commanded in the scrolls to react, and soon these actions and reactions will become easy to perform, for any act with practice becomes easy.
Thus a new and good habit is born, for when an act becomes easy through constant repetition it becomes a pleasure to perform and if it is a pleasure to perform it is man’s nature to perform it often. When I perform it often it becomes a habit and I become its slave and since it is a good habit this is my will.
Today I begin a new life. [br] What does file author suggest as the primary factor of forming a habit?
选项
A、Constant repetition.
B、Easiness to act.
C、Pleasure to perform.
D、Human nature.
答案
A
解析
细节题。文章倒数第二段说,经过多次重复,一种看似复杂的行为就变得轻而易举,实行起来,就会有无限的乐趣,有了乐趣,出于人之天性,就更乐意常去实行。于是,一种好的习惯便诞生了,习惯成为自然。既然是一种好的习惯,也就是作者的意愿。可见,形成一个好习惯的第一步就是多次重复,故A正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3199025.html
相关试题推荐
Massivechangesinalloftheworld’sdeeplycherishedsportinghabitsare
Massivechangesinalloftheworld’sdeeplycherishedsportinghabitsare
Massivechangesinalloftheworld’sdeeply______sportinghabitsareunderway
AsachildIwasslavetomyimpulses;nowIamslavetomyhabits,asare
AsachildIwasslavetomyimpulses;nowIamslavetomyhabits,asare
Four【C1】______badhabits【C2】______smoking,drinkingtoomuch,【C3】______andp
Four【C1】______badhabits【C2】______smoking,drinkingtoomuch,【C3】______andp
Four【C1】______badhabits【C2】______smoking,drinkingtoomuch,【C3】______andp
Four【C1】______badhabits【C2】______smoking,drinkingtoomuch,【C3】______andp
Four【C1】______badhabits【C2】______smoking,drinkingtoomuch,【C3】______andp
随机试题
WhatdoestheManMean?[br][originaltext]W:TheMovieWasWonderful.M:Doyourea
Whetheryouthinkyouneeddaytimerestornot,pickingupanap(午睡)habitis
Hardlyanyonecanputupwiththissortof______livingenvironmentsandallthe
[originaltext]M:CanIhelpyou?W:Yes,Iamlookingforanapartmentinthis
在《灯下漫笔》一文中,鲁迅认为青年的使命是()A.崇奉国粹 B.赞颂固有精
下面关于会员制证券交易所的说法正确的是()。 ①是一个由会员自愿组成的、不
共用题干 WhyIstheNativeLanguageLearnt
从物质与精神的关系来看,“画饼不能充饥”,这是因为( )。A.精神与物质不具有
热爱学生是现代教师必备的()。 A.思想政治素质 B.教育理论素质 C.职
25岁已婚妇女,因停经49天,尿妊娠试验(+),要求行人工流产术。术前妇科检查:
最新回复
(
0
)