首页
登录
职称英语
What is the passage mainly about? [br] [originaltext] Graduate students oft
What is the passage mainly about? [br] [originaltext] Graduate students oft
游客
2023-11-18
73
管理
问题
What is the passage mainly about? [br]
Graduate students often work as teaching assistants while they study in the United States. Teaching assistants, or T.A., may get money or get to take classes for free, or both. A T.A. usually works about twenty hours each week. In some cases, the professors they assist have big undergraduate classes with hundreds of students. The professor gives one or two lectures a week, and teaching assistants lead smaller discussions at other times. They also give tests, grade work, provide laboratory assistance and meet with students who need help. Nowadays, many states have proposed to require that teaching assistants be able to speak English well enough for students to understand them. Universities have increased their efforts to deal with this problem. Our example school this week is the University of Southern California, in Los Angeles. The Institute of International Education says more foreign students go to USC than any other American university.
The American Language Institute at USC provides training to help international teaching assistants improve their English. The university requires most non-native English speakers to pass a test before they can become a T.A. Those who went to college in an English-speaking country do not have to take the test. The same is true for those who scored at least twenty-seven on the speaking part of the TOEFL Internet-based test.
选项
A、Teaching assistants are students themselves.
B、Every T.A. needs to pass the English test.
C、USC boasts a large number of overseas students.
D、In USC, specialized programs are provided for T.A.s
答案
B
解析
此题是推理判断题,根据文中 "Those who went to college in an English-speaking country do not have to take the test. The same is true for those who scored at least twenty-seven on the speaking part of the TOEFL Internet-based test." 可知答案是B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3198824.html
相关试题推荐
Whatisthenewsmainlyabout?[br][originaltext]Theleadingall-timerun
Whatisthenewsmainlyabout?[originaltext]Theleadingall-timerunscore
HowmanypeoplehavefledtheirhomesinMogadishu?[originaltext]TheUnite
Tospendtheirleisuretime,Polishpeople______.[br][originaltext]Peop
Intheearliesttimes,childrenneededtolearn______.[br][originaltext]
Whatisthefirstproblemwiththeman’sreservation?[br][originaltext]M:Hi.
Whatisthefirstproblemwiththeman’sreservation?[originaltext]M:Hi.Ihav
Whatisthewomandoing?[originaltext]M:Don,areyoueatingmytulips?W:Just
WhatwillbetheKosovosituationinthenearfuture?[br][originaltext]A
WhatwillbetheKosovosituationinthenearfuture?[originaltext]Aleake
随机试题
[originaltext]W:EricSchurenbergisthemanagingeditorofMoneyMagazineint
有关胶囊剂的特点错误的是A.生产自动化程度较片剂高,成本高 B.可弥补其他固体
A.绝对致死剂量(LD) B.最低致死剂量(MLD) C.半数致死剂量(LD
许多人利用早上学习、记忆,其效果优于下午,这是因为早上不受( )的影响。A.双
古建筑防火设计的原则是()。A.维持原貌、科学合理、人防技防并重的原则 B.
()的颁布推动了英国社会福利的制度化发展,也推动了慈善活动的发展。A.《伤
企业人力资源管理的各个工作环节都是围绕()这一核心问题展开的。A:人力资源培训
下列关于超额备付金率的说法中,错误的是()。A.是衡量银行流动性和清偿能力
根据《工程咨询行业管理方法》,咨询工程师(投资)继续教育的其他形式包括()。A.
某施工总承包单位甲承接一座桥梁工程。桥梁起点桩号为K0+126,终点桩号为K
最新回复
(
0
)