首页
登录
职称英语
Why did French official meet with Union and student leaders? [originaltext]
Why did French official meet with Union and student leaders? [originaltext]
游客
2023-11-18
77
管理
问题
Why did French official meet with Union and student leaders?
French officials have spent a day meeting with Union and student leaders in an attempt to reach a compromise on the controversial new use of employment law and end massive protests nationwide. The talks have been stalemated with labors and students leaders demanding the law be repealed; and French President Jacques Chirac encouraging them to put forth an alternative. Prime Minister Dominique de Villepin said he is willing to consider all proposals but not a repeal.
选项
A、To make a plan to celebrate the 50th anniversary of the founding of the Union.
B、To reach a compromise on the controversial new use of employment law.
C、To carry out a massive protests nationwide.
D、To prepare for the national sports meeting.
答案
B
解析
此题是测试原因的事实细节题,根据“French officials have spent a day meeting with Union and student leaders in an attempt to reach a compromise on the controversial new use of employment law...”可知B是正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3198636.html
相关试题推荐
Whydoesthemanobjecttotheideaofgoingforawalk?[originaltext]W:Hi,Mi
What’sthewoman’sjobabout?[br][originaltext]M:This,inshort,iswhatI’v
Thisnewsitemisabout[br][originaltext]Internationalmediatorshavepo
Thisnewsitemisabout[br][originaltext]Internationalmediatorshavepo
Whathasbeenagreeduponbetweenthetwoautocompanies?[br][originaltext]
Whathasbeenagreeduponbetweenthetwoautocompanies?[originaltext]Two
HowmanyboatpeoplewerereleasedlastmonthinHongKong?[br][originaltext]
ThespeakercomparestheEarthtoaspaceshipbecause______.[originaltext]
Theman’sefforttofindapositiondoesnotinclude_____.[br][originaltext]
Theman’sefforttofindapositiondoesnotinclude_____.[br][originaltext]
随机试题
Inthispartofthetest,youareaskedtogiveashorttalkonabusinesstopic
Itissaidthateveryboyandgirlinthisschoolmusthave______haircutshor
(1)Josephwasanelderly,nay,anoldman:veryold,perhaps,thoughhalean
Forthepasttwoyears,Ihavebeenworkingonstudents’evaluationofcla
Ourlandlordtriedto______allthecockroachesinourbuilding,buttheycameba
Haveyoueverthoughtaboutwhatdeterminesthewaywearewhenwegrowup?
开始搭设立杆时,应遵守下列规定:()。A.每隔6跨设置一根抛撑,直至连墙件安装
A. B. C. D.
关于室间质量评价标本的检测,下列说法不正确的是A.在规定回报EQA结果的日期之前
关于牙髓钙化,错误的是A.髓石形成多见于冠髓 B.髓石一般不引起临床症状 C
最新回复
(
0
)