首页
登录
职称英语
It is one of the oldest debates in education. Should teachers tell pupils th
It is one of the oldest debates in education. Should teachers tell pupils th
游客
2023-11-16
74
管理
问题
It is one of the oldest debates in education. Should teachers tell pupils the way things are or encourage them to find out for themselves? Telling children "truths" about the world helps them learn those facts more quickly. Yet the efficient learning of specific facts may lead to the assumption that when the adult has finished teaching, there is nothing further to learn—because if there were, the adult would have said so. A study suggests that is true.
Dr. Bonawitz and Dr. Shafto arranged for 85 four- and five-year-olds to be presented, during a visit to a museum, with a novel toy that looked like colored pipes and was capable of doing many different things. They wanted to know whether the way the children played with the toy depended on how they were instructed by the adult who gave it to them.
One group of children had a strict introduction. The experimenter said "Look at my toy! This is my toy. I’m going to show you how my toy works. " She then pulled a yellow tube out of a purple tube, creating a squeaking sound. Following this, she said, "Wow, see that? This is how my toy works’" and then demonstrated the effect again.
With a second group of children, the experimenter acted differently. She interrupted herself after demonstrating the squeak by saying she had to go and write something down, thus suggesting that she might not have finished the demonstration. With a third group, she activated the squeak as if by accident. To a fourth, the toy was simply presented with the comment, "Wow, see this toy? Look at this!"
After these varied introductions, the children were left with the toy and allowed to play. All the children were told to let the experimenter know when they had finished playing and were asked by the instructor if they were done if they stopped playing for more than five consecutive seconds. The entire interaction was recorded on video.
The upshot was that children in the first group spent less time playing (119 seconds) than those in the second (180 seconds), the third (133 seconds) or the fourth (206 seconds). Those in the first group also tried out four different actions, on average. The others tried 5. 3, 5.9 and 6. 2, respectively. A similar pattern (0.7, 1.3, 1.2 and 1.2) pertained to the number of functions other than the squeak that the children found.
The researchers’ conclusion was that, in the context of strange toys of unknown function, prior explanation does, indeed, inhibit exploration and discovery. Generalizing from that would be ambitious. But it suggests that further research might be quite a good idea. [br] Which of the following statements is TRUE of the experiment?
选项
A、The toy was decorated with attractive objects.
B、The children were divided into four groups at random.
C、The 85 children came from different families and cities.
D、The functions of the toy were introduced to some children.
答案
D
解析
细节题。按照试题顺序从第二段开始浏览。第三段和第四段介绍了实验分组情况,第三段第三、四句介绍了实验者对玩具的介绍,而第四段末句指出“To a fourth,the toy was simplypresented with the comment,‘Wow,see this toy?Look at this!’”,可见实验者对一些孩子介绍了如何玩玩具,而另一些孩子却没有,故D为答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3192012.html
相关试题推荐
There’sbeenalotoftalk【C1】______aboutwhoshouldgotocollegeandwhos
There’sbeenalotoftalk【C1】______aboutwhoshouldgotocollegeandwhos
There’sbeenalotoftalk【C1】______aboutwhoshouldgotocollegeandwhos
There’sbeenalotoftalk【C1】______aboutwhoshouldgotocollegeandwhos
There’sbeenalotoftalk【C1】______aboutwhoshouldgotocollegeandwhos
There’sbeenalotoftalk【C1】______aboutwhoshouldgotocollegeandwhos
There’sbeenalotoftalk【C1】______aboutwhoshouldgotocollegeandwhos
There’sbeenalotoftalk【C1】______aboutwhoshouldgotocollegeandwhos
There’sbeenalotoftalk【C1】______aboutwhoshouldgotocollegeandwhos
There’sbeenalotoftalk【C1】______aboutwhoshouldgotocollegeandwhos
随机试题
Itissaidthateveryboyandgirlinthisschoolmusthave______haircutshort
[originaltext]M:Hi,Jenny,whyareyoustilleatingwhileyouareusingtheco
Wildlifeconservationistssaythecoverthatfoliageprovidesforanimalsisequ
There______beanydifficultyinpassingtheroadtestsinceyouhavepracticed
A.相似且合同 B.相似不合同 C.合同不相似 D.不合同也不相似
转移训练基本原则中哪一项不正确A.要注意搬移的正确姿势 B.采用较大的站立支撑
防眩板放样施工中的质量控制为()。A.支架放样应先确定控制点 B.确定控
关于可转换债券要素的叙述,正确的有()。A:可转换债券要素基本决定了可转换债券的
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
关于联合试运转费的说法,正确的是()。A.联合试运转费包括单机的调试费 B.
最新回复
(
0
)