首页
登录
职称英语
What is the disadvantage of an excursion fare? [originaltext]Travel agent: Good
What is the disadvantage of an excursion fare? [originaltext]Travel agent: Good
游客
2023-11-16
82
管理
问题
What is the disadvantage of an excursion fare?
Travel agent: Good morning. Can I help you sir?
Mr. Adams: Yes, good morning. Er, my name is Adams. I am going to a conference in Sydney in July.
Travel agent: Yes. How long for?
Mr. Adams: I expect to be there for about three weeks.
Travel agent: I see. Well, there is an excursion fare.
Mr. Adams: How much would that be?
Travel agent: 795 pounds. That allows you one stopover, one stopover outside Australia.
Mr. Adams: Only one stopover?
Travel agent: Yes, (7[B])that’s a restriction on excursion fares, one stopover and not in Australia.
Mr. Adams: I see. Well, I suppose it would be nice to have a stopover in the far east somewhere, Hong Kong or Bangkok. Hm. And there’s another point. Er, I’m going with two friends and we have got a friend in Perth in Australia. Now we all know him and it would be very nice to visit him on the way back to London after the conference.
Travel agent: Sorry sir. (8[C])You’ve got to remember, no stopover in Australia on the excursion fare. Of course, you could pay the full fare.
Mr. Adams: Mm. No, I don’t really want that.
Travel agent: Or, well, there is something else you can do. You could take a single ticket to Sydney, that’s 400 pounds, (9[B])and a ticket from Sydney to Perth, about 150 pounds, and then another single Perth to London ,that’s about four hundred and twenty. That’s much less than the full fare. But remember, no stopovers allowed on single flights, so you wouldn’t be able to go to Bangkok or Hong Kong.
Mr. Adams: I see. Well, I’d just fly directly back to London. But look, if you don’t mind I think (10[D])I’ll talk it over with my friends first and I’ll come back in a few days’ time. Urn, I hope they’ll come to Perth with me. I’d really like to see my friends. Anyway, um, I’ll see you later.
Travel agent: That’s fine. I’ll see you next week perhaps. Goodbye.
Mr. Adams: Bye.
选项
A、More expensive than the usual price.
B、Only one stopover allowed.
C、Having only one Australian stop.
D、Many restrictions on it.
答案
B
解析
细节题;对话中说:旅游价格机票是有限制的,中途只能停一站,还要在澳大利亚境外。其中, a restriction可以被视为一种不利因素,因此本题选B 。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3190762.html
相关试题推荐
WheredoestheSyrianradarstationliesin?[br][originaltext]Israeliwar
WhatwillBushdotoday?[br][originaltext]Ascriticismragedoverthefed
Wherearethetwospeakers?[br][originaltext]M:Hey,look!Thedolphinsarec
Howmanyrefugeeshavereturnedhomeearlierthisyear?[originaltext]TheUn
WhendidKoizumidissolvetheHouseofRepresentatives?[originaltext]Asman
HowdidEnglandcontroltradeinthe18thcentury?[originaltext]Iknowthat
Howmanypeopleintheworldareinvolvedinthewar?[br][originaltext]Th
Howmanypeopleintheworldareinvolvedinthewar?[br][originaltext]Th
Howmanypeopleintheworldareinvolvedinthewar?[originaltext]Theanti
Whichofthefollowingstatementsistrue?[br][originaltext]Afederalapp
随机试题
Islanguage,likefood,abasichumanneedwithoutwhichachildinacritic
LookattheterriblesituationIamin!IfonlyI______youradvice.A、hadfollowe
Ironically,intheUnitedStates,acountryofimmigrants,prejudiceanddi
对胰岛功能完全丧失的糖尿病患者,仍有降血糖作用的药物是( )。A.优降糖 B
患者男性,50岁。因高血压3年,血压控制不好,来医院就诊,护士给其进行健康教育时
根据上述资料可以推出的是:A.2020年7月表格所列的各类限额以上单位商品中
在制订服务计划阶段,定义目标是指()。A.解释目标的词义 B.已经解释清楚的
关于非典型增生的描述,的是 A.属癌前病变 B.增生的细胞大小形
最重要、最良性的学习动机是()。 A.学习兴趣和教师的期待B.学习兴趣和远
下列关于企业发行分离交易的可转换公司债券(认股权符合有关权益工具定义)会计处理的
最新回复
(
0
)