首页
登录
职称英语
Which of the following statements is TRUE according to the passage? [originaltex
Which of the following statements is TRUE according to the passage? [originaltex
游客
2023-11-15
78
管理
问题
Which of the following statements is TRUE according to the passage?
Scientists say they have proven what they have long suspected about HIV, the virus that causes the disease AIDS. They found that an infected person who has a low amount of HIV in the blood is less likely to pass the virus to someone of the opposite sex.
The study is the largest ever to examine the link between viral level in a person’s blood and the risk of passing HIV through sex. The findings suggest that reducing the amount of the virus in a person’s blood may be one way to slow the rate of AIDS infections. The researchers found that having other sexually transmitted diseases did not affect the risk for HIV. The amount of virus in the blood did affect the risk for HIV.
Experts say the Ugandan study may lead to new treatments to prevent the spread of HIV. But the study has caused criticism about the way AIDS research is carried out. Doctor Marcia Angell, the editor of the blew England Journal of Medicine that published the study, says the HIV-infected people in the study should have been offered anti-viral drugs that are given in industrial countries. She and other people fear that AIDS research is carried out unfairly in poor countries.
选项
A、Scientists have developed a new drag to kill HIV virus.
B、Scientists have found a new treatment to prevent the spread of HIV.
C、Scientists have proven that HIV does cause the disease AIDS.
D、Scientists have found that the amount of virus in the blood affect the risk for HIV.
答案
D
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3189884.html
相关试题推荐
TheJapanesebullettrains______.[br][originaltext]Foryearsnow,the
TheJapanesebullettrains______.[br][originaltext]Foryearsnow,the
TheJapanesebullettrains______.[originaltext]Foryearsnow,theworld’
TherelationshipbetweenEuropeandIndiaisbasedon______.[br][originaltex
TherelationshipbetweenEuropeandIndiaisbasedon______.[originaltext]
MostoftheOlympicsceremoniesareto[br][originaltext]TheOlympicGame
MostoftheOlympicsceremoniesareto[br][originaltext]TheOlympicGame
Whomthebellwasnamedafteraccordingtomostpeople?[originaltext]BigB
Whatarethemanandthewomantalkingabout?[br][originaltext]M:I’vejust
Whatarethemanandthewomantalkingabout?[originaltext]M:I’vejustbeenr
随机试题
加拿大的温哥华(Vancouver)1986年刚刚度过百岁生日,但城市的发展令世界瞩目。以港立市,以港兴市,是许多港口城市生存发展的道路。经过百年开发建
The______talksbetweenChinaandJapanwerethebaseofthelateragreement.A、in
Ourape-menforefathershadnoobviousnaturalweaponsinthestruggleforsu
利用( )可以获取某FTP服务器中是否存在可写目录的信息。A.防火墙系统 B
传统的千兆以太网GBIC都是采用两根光纤进行数据传输,在EPON中,为了降低施工
理财师根据家庭生命周期的不同,可以了解、掌握处于不同家庭生命周期阶段的客户的(?
下列这首古代诗歌的作者是:"松下问童子。言师采药去。只在此山中,云深不知处"(
设电阻规范下限为95Ω,规范上限为105Ω,现设电阻规范上、下限不变,另一批电阻
通常,进行岩体稳定性分类时,不采用( )参数。A.岩石强度 B.岩石的吸水性
胰头癌 A.左上腹痛突出,放射到腰背部,夜痛尤剧 B.进行性加重的黄疸 C
最新回复
(
0
)