首页
登录
职称英语
Doctors who led three studies showing prescription painkillers called COX-2
Doctors who led three studies showing prescription painkillers called COX-2
游客
2023-11-15
96
管理
问题
Doctors who led three studies showing prescription painkillers called COX-2 inhibitors raise the risk of heart attacks and stroke said Tuesday the whole class of drugs was in danger of being pulled from the market.
One day before a Food and Drug Administration panel begins discussing the future of such drugs, the New England Journal of Medicine published details of three studies stopped early because patients taking the drugs were having more heart attacks, strokes and other adverse events than patients not taking them.
"I think we are at risk of losing the class of drugs," said Dr. Robert Bresalier of the University of Texas M.D. Anderson Cancer Center, who was studying one of the drugs, Vioxx, known generically as rofecoxib, in a colon cancer trial. Merck & Co. Inc. withdrew Vioxx in September after learning the results of Bresalier’s trial, which showed Vioxx almost doubled the risk of heart attacks, strokes and other major adverse events. Bresalier told reporters his trial also showed Vioxx worked at least as well as aspirin to prevent colon cancer. That data will be published later this year, he said. He and other experts said those benefits would need to be weighed against the potential risks. "I think the loss of some of these drugs will create a void," he told reporters in a telephone briefing.
But Dr. Jeffrey Drazen, editor of the New England Journal of Medicine, said that since there were well-established alternatives to those drugs, "it is reasonable to ask whether the use of the drugs can now be justified." The drugs are sold mainly for long-term pain relief in arthritis and other conditions,
In a second report published by the journal, Dr. Scott Solomon and colleagues at Brigham and Women’s Hospital and Harvard Medical School found Pfizer Inc. ’s Celebrex doubled or even tri- pled deaths from heart attack, stroke or heart failure, depending on the dose. Their study involved more than 2,000 patients who were also taking the drug to see if it could prevent colon cancer.
In a third report, Dr. Nancy Nussmeier of the Texas Heart Institute at St. Luke’s Episcopal Hospital in Houston and colleagues detailed their study using a third agent, Pfizer’s Bextra, in heart surgery patients. They found that 7.4 percent of those given the drugs had an adverse event——such as heart attacks, kidney failure, ulcers and complications of wound healing compared with 4 percent of those given placebo alone.
The studies are among several others showing the drugs raise heart risks. [br] We can infer from the passage that _________.
选项
A、the company producing these drugs are going to pull from the market all their products.
B、customers don’t know the results of the trail.
C、doctors are strongly against using these drugs on their patients.
D、researchers are worried about the adverse events of these drugs.
答案
D
解析
推理题。文章提到了一些制药公司打算从市场上撤出他们的被实验证明有负作用的药品,但并不是所有的药品。选项A和C在文章中没有提到。只有选项D可以从文章的字里行间推断出来,所以是正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3188465.html
相关试题推荐
AnncalledRogerto[originaltext]M:Hello.W:Hello,Roger?ThisisAnn.M:Oh
Physicsisthepresentdayequivalentof______usedtobecallednaturalphilos
Itreally______towitnesssuchanenormitycanoccurintheso-calledcivilize
Asubjectwhichseemstohavebeeninsufficientlystudiedbydoctorsandpsy
Asubjectwhichseemstohavebeeninsufficientlystudiedbydoctorsandpsy
Asubjectwhichseemstohavebeeninsufficientlystudiedbydoctorsandpsy
Asubjectwhichseemstohavebeeninsufficientlystudiedbydoctorsandpsy
Asubjectwhichseemstohavebeeninsufficientlystudiedbydoctorsandpsy
Asubjectwhichseemstohavebeeninsufficientlystudiedbydoctorsandpsy
Asubjectwhichseemstohavebeeninsufficientlystudiedbydoctorsandpsy
随机试题
Thepovertylineistheminimumincomethatpeopleneedforanacceptablest
Manygenerationsago,theIroquoispeoplelivedinastateofperpetualwar
[originaltext]W:Wereyouabletocashyourcheck,Tom?M:Iforgotitwasaho
Whatisthemaintopicofthepassage?[br][originaltext]Today,Iaskyoutof
Mostpeoplewouldagreethat,althoughourageexceedsallpreviousagesin
公司解散清算时,财产能够清偿公司债务的应优先()。A.支付清算费用 B.支付
关于电子计算机的特点,以下论述错误的是()。A.运算速度快 B.具有记忆和逻辑
以下关于公务员职位聘任的说法,正确的是?A.某市工商局根据工作需要,经该市公务员
纳税人须持税务登记证件办理的涉税事项有()。A.开立银行账户 B.研究开发费
银行将短期借款转为对本公司的投资,这项经济业务将引起本公司()。A.资产减少,
最新回复
(
0
)