首页
登录
职称英语
We have long ceased to live in a world where education was the prerogative
We have long ceased to live in a world where education was the prerogative
游客
2023-11-14
56
管理
问题
We have long ceased to live in a world where education was the prerogative of the few and the interchange of knowledge and ideas was limited to handful of learned men. The demand for education as a right of mankind is accepted.
In many countries the challenge implicit in this demand has to be met largely unaided: such countries have to use their own resources to build the schools and train the teachers they need. But throughout the world there are other countries which, by their association with the Commonwealth, have unique opportunities for helping each other. They range from India to the tiny Pacific island of Pitcarin inhabited by little over 100 people.
Britain’s part in developing education in countries of the Commonwealth and her dependencies goes back over three hundred years. The first colleges set up in the mainland colonies of North America which were to become the United States give tuition modeled on the arts courses at Oxford and Cambridge. British institutions set the early educational pattern in parts of Canada, Australia and New Zealand. In the nineteenth century Britain took a direct interest in developing state-aided education in India, and began financially to help the missionaries pioneering education in the colonies and to set up a few schools where there were no others. [br] The tiny Pacific island of Pitcarin is not unaided in her field of education because ________.
选项
A、she is member of the Commonwealth
B、she has a population of just 100-odd people
C、she gets help from India
D、she has properly built schools
答案
A
解析
根据原文第二段“But throughout the world there are other countries which by their associa-tion with the Commonwealth,have unique opportunities for helping each other(但世界上有另外一些国家,他们因与英联邦的联系而享有独特的相互支援的机会)。”之后文中又提到了太平洋小岛国,由此可知 A为正确选项。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3187250.html
相关试题推荐
Surprisingly,nooneknowshowmanychildrenreceiveeducationinEnglishho
Surprisingly,nooneknowshowmanychildrenreceiveeducationinEnglishho
Surprisingly,nooneknowshowmanychildrenreceiveeducationinEnglishho
Surprisingly,nooneknowshowmanychildrenreceiveeducationinEnglishho
Surprisingly,nooneknowshowmanychildrenreceiveeducationinEnglishho
Surprisingly,nooneknowshowmanychildrenreceiveeducationinEnglishho
Surprisingly,nooneknowshowmanychildrenreceiveeducationinEnglishho
Surprisingly,nooneknowshowmanychildrenreceiveeducationinEnglishho
Surprisingly,nooneknowshowmanychildrenreceiveeducationinEnglishho
Surprisingly,nooneknowshowmanychildrenreceiveeducationinEnglishho
随机试题
Afreightelevatorcancarryamaximumloadof1200pounds.Sean,whoweighs200
(l)Itseemsthatoursocietyfavorsakindofritualizedaggression.Everywh
[audioFiles]audio_eufm_j01_309(200910)[/audioFiles]A、Gowiththewomanforadr
[originaltext]W:[8]Sowheredoyouthinkweshouldgofordinnerthisannivers
溶剂型涂料存在的不足有()。A.固化含量在60%~70%之间 B.严重污染环境
变电站一级动火工作票的有效期为()h。 A.24B.36
某次历史、地理知识竞赛规定,每个参赛队必须由3名选手组成。参赛队每场回答7道题,
一般而言,()的投资人的理财理念是稳健投资保住财产,合理消费以保障正常支出,投资
下图所示的碾压式土石坝,属于( )。 A.均质坝 B.面板坝 C.黏土斜
既有结构出现()情况时,需要对其进行可靠性评定。A.结构的使用时间超过规
最新回复
(
0
)