首页
登录
职称英语
What will IMF do next? [originaltext] The IMF estimates that it needs about $
What will IMF do next? [originaltext] The IMF estimates that it needs about $
游客
2023-11-13
62
管理
问题
What will IMF do next?
The IMF estimates that it needs about $500 billion in additional funding to try to ensure that the instability swirling around the eurozone doesn’t create further problems for the global economy. Countries which use the euro have pinned their hopes for some time on a build-up in IMF resources. They want it to help create a much larger financial firewall to prevent the eurozone debt crisis engulfing larger economies, such as Italy and Spain. EU countries — not including Britain — have already agreed to contribute about 200 billion US dollars to the IMF, but that leaves a considerable gap to be filled.
BBC 2012-1-19
选项
A、To borrow more money for Europe Union from other countries.
B、To allocate more money to Europe Union so that no problem will come up.
C、To take best advantage of IMF resources.
D、To call on more countries to join Europe Union.
答案
B
解析
事实细节题。在新闻的导语部分我们可以听到“try to ensure that the instability swirling around the euro zone doesn’t create further problems for the global economy”,由此可知答案是B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3183482.html
相关试题推荐
WhydidthesingersmeetinHollywood?[br][originaltext]Dozensofrecordi
WhydidthesingersmeetinHollywood?[originaltext]Dozensofrecordingsta
Wherewerethetwomenfilmed?[originaltext]Thepolicereleasedthefirstv
WhatisJiminterestedin?[br][originaltext](M=Jim,F=Linda)M:Hello,Li
WhatisJiminterestedin?[br][originaltext](M=Jim,F=Linda)M:Hello,Li
WhichofthestatementsabouttheautoshowisINCORRECT?[br][originaltext]F:
WhichofthestatementsabouttheautoshowisINCORRECT?[originaltext]F:Good
What’stheseriousproblemthedevelopingcountriesface?[br][originaltext]
What’stheseriousproblemthedevelopingcountriesface?[br][originaltext]
What’stheseriousproblemthedevelopingcountriesface?[originaltext]OnW
随机试题
Centralbankindependencehastodowithmonetarypolicy’seffectsinthesh
[originaltext]M:Honey,thebasketballgameisabouttostart.Andcouldyoubr
[originaltext]Anelderlycarpenterwasreadytoretire.[22]Hetoldhisempl
关于胆囊结石,下列哪项不正确()A.阵发性右上腹绞痛可向右肩胛放射 B.
高程注记点应切读两次,读数较差一般不大于()m,取中数注至0.1m。A:0.05
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性: A.如
农业危机基本上也是资源危机,关键是土地资源。我们总希望自己的住房大一点,然而,土
生活垃圾转运站的用地指标,应根据( )确定。A.服务范围 B.日转运量 C
可导致新生儿药物性黄疸的是()A.兴孢他啶 B.阿莫西林 C.林可霉素 D
(2018年真题)根据《实施工程建设强制性标准监督规定》,下列情形中不属于强制性
最新回复
(
0
)