首页
登录
职称英语
What is the purpose of Toastmasters club? [br] [originaltext] Welcome to our
What is the purpose of Toastmasters club? [br] [originaltext] Welcome to our
游客
2023-11-13
77
管理
问题
What is the purpose of Toastmasters club? [br]
Welcome to our Toastmasters International Club. Are you looking to improve your speaking and leadership skills? Igniting your career? Winning that job interview? You have come to the right place. Since 1924, more than 4 million people around the world have become more confident speakers and leaders because of their participation in Toastmasters.
Toastmasters International is a world leader in communication and leadership development.
Our members improve their speaking and leadership skills by attending one of the 13,000 clubs in 116 countries that make up our global network of meeting locations. Membership in Toastmasters is one of the greatest investments you can make by yourself. At $36 every six months, it is also one of the most cost-effective skill-building tools available anywhere.
How does our club work? A Toastmasters meeting is a learn-by-doing workshop in which participants hone their speaking and leadership skills in a no-pressure atmosphere. A typical group has 20 to 40 members who meet weekly, biweekly or monthly. A typical meeting lasts 60-90 minutes.
There is no instructor in a Toastmasters meeting. Instead, members evaluate one another’s presentations. This feedback process is a key part of the program’s success. Meeting participants also give impromptu talks on assigned topics, conduct meetings and develop skills related to timekeeping, grammar and parliamentary procedure. In our learn-by-doing approach, we don’t lecture members about leadership skills; we give them responsibilities and mentoring to help. Trust us, our club offers many benefits that help people in all walks of life.
选项
A、Instructors lecture members about leadership skills.
B、Members meet weekly, biweekly or monthly.
C、Members evaluate one another’s presentations.
D、Participants give impromptu talks on assigned topics during the meeting.
答案
A
解析
事实归纳判断题。“There is no instructor in a Toastmasters meeting.Instead,members evaluate one another’s presentations.”,“In our learn-by—doing approach,we don’t lecture members about leadership skills;we give them responsibilities and mentoring to help.”。短文的最后一段讲述了俱乐部的活动方式,会员活动时不请专家来上课,而是互相对演讲做出评价。考试需要先理解最后一段内容,再做出判断。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3182857.html
相关试题推荐
WhatisthepurposeofthemeetinginLuxemburg?[br][originaltext]TheWes
WhichofthefollowingwillNOTpossiblyleadtoheartdisease?[originaltext]
Wheredoestheconversationtakeplace?[br][originaltext]W:[7]Thisfoodist
Wheredoestheconversationtakeplace?[originaltext]W:[7]Thisfoodisterribl
Whatisthemaintopicoftheconversation?[br][originaltext]M:You’reprobab
WhatisJiminterestedin?[originaltext](M=Jim,F=Linda)M:Hello,Linda.F
WhatcrimeisWilliamSampsonchargedwith?[br][originaltext]Anewspaper
WhatcrimeisWilliamSampsonchargedwith?[originaltext]Anewspaperrepor
WhowontheparliamentaryelectionsinBurundi?[originaltext]Backin1993,
WhichofthefollowingisNOTtrueaboutLiverpool?[br][originaltext]Int
随机试题
InJanuary2002,duringthefirstweekofasix-monthstayattheChildren’
Every101minutesorso,aDepartmentofDefenseimagingsatellitecirclest
Wedon’thavebedsinthespacecraft,butwedohavesleepingbags.Duringt
BornonJuly31,1965,inGloucestershire,England,JoanneKathleenRowling
25岁,女性,婚后2年同居,性生活正常,未孕来诊。14岁初潮,月经稀发3~6个月
投资者( )时,即表明其对基金合同的承认和接受,此时基金合同成立。A.在基金托
A.氯霉素B.多西环素C.甲砜霉素D.链霉素E.米诺环素肾功能不良患者肾外感染也
下列薪酬形式中,属于福利的是( )。A.住房津贴 B.员工分红 C.加班费
A.正反应速率增大,逆反应速率减小 B.正反应速率增大,逆反应速率增大 C.
出现液波震颤时腹水量至少为A.3000ml B.2000ml C.5000m
最新回复
(
0
)