首页
登录
职称英语
Which reason for students’ absences is discussed in great detail? [br] [origina
Which reason for students’ absences is discussed in great detail? [br] [origina
游客
2023-11-12
61
管理
问题
Which reason for students’ absences is discussed in great detail? [br]
In some large American city schools, as many as 20%-40% of the students are absent each day. There are two major reasons for such absences: one is sickness, and the other is truancy. That is staying away from school without permission. (18)Since school officials can’t do much about the illness, they are concentrating on reducing the number of truancies. One of the most promising schemes has been tried in Florida. (19)The pupils there with good attendance have been given free hamburgers, toys and T-shirts. Classes are told if they show improved rates of attendance, they can win additional gifts. At the same time, teachers are encouraged to inspire their students to come to school regularly. When those teachers are successful, they are also rewarded. "We’ve been punishing truancy for years, but that hasn’t brought them back to school, " one school principal said. Now we are trying the positive approach. Not only do you learn by showing up every day, but you earn. In San Francisco, the board of education has had a somewhat similar idea. (20) Schools that show a decrease in deliberate destruction of property can receive the amount of money that would be spent on repairs and replacements. For example, 12, 000 dollars had been set aside for a school’s property damages every year. Since repair expenses of damaged property required only 4, 000 dollars, the remaining 8, 000 dollars was turned over to the student activity fund. "Our democracy operates on hope and encouragement, " said the school board member. "Why not provide some positive goals for students and teachers to aim at?"
选项
A、Punishing students who damage school property.
B、Rewarding schools that have decreased the destruction.
C、Promoting teachers who can prevent the destruction.
D、Cutting the budget for repairs and replacements.
答案
B
解析
细节题。根据文中信息“Schools that show a decrease in deliberate destruction of property can receive the amount of money that would be spent on repairs and replacements.”可以推出正确答案为B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3181582.html
相关试题推荐
Howmanystudentswereinthistestabouteconomics?[br][originaltext]Ho
Whatisthenewsitemmainlyabout?[originaltext]Today,thetwo29-year-ol
Whatistheauthor’smainpurposeinthepassage?[originaltext]Somepeople
Whatistherelationshipbetweenthetwospeakers?[br][originaltext]Man:Hi,
Whatistherelationshipbetweenthetwospeakers?[br][originaltext]Man:Hi,
ThemandidthefollowingthroughtheInternetthatdayEXCEPT______.[original
Astheconversationbegins,whatarethemanandthewomandoing?[br][origina
Astheconversationbegins,whatarethemanandthewomandoing?[originaltext]
Accordingtothenews,icefromGreenlandgivesinformationabout[br][origina
Whatisthenecessaryconditionforthewaiver?[originaltext]TheformerUS
随机试题
ForanyEnglishman,therecanneverbeanydiscussionastowhoistheworld
MyfriendbegantolayitonthickwhenItoldhimaboutmynewjob.Theunderli
Childpsychologists—andkindergartenteachers—havelongknownthatwhenchil
企业与股东、银行、新闻媒体之间的沟通属于()A.内部沟通 B.纵向沟通 C
为避免哌唑嗪的“首剂现象”,可采取的措施是A、舌下含用 B、空腹服用 C、低
对门静脉高压症所致顽固性腹水效果较好的手术方法是()。A.单纯脾切除术 B.肝
根据《国务院关于全面建立临时救助制度的通知》,要建立健全临时救助工作机制,包括
在上颌骨内面有一个三角形的孔称为?A、上颌窦裂孔 B、眶下孔 C、牙槽孔
计算机网络是现代计算机技术与通讯技术相结合的产物。()
女性,44岁,因胸骨后剧痛4小时来我院急诊,诊断为超急性心肌梗死入院。即做冠脉造
最新回复
(
0
)