首页
登录
职称英语
According to the passage, if all students attend year-round schools in U.S. they
According to the passage, if all students attend year-round schools in U.S. they
游客
2023-11-12
87
管理
问题
According to the passage, if all students attend year-round schools in U.S. they would [br]
Most children in the United States have a summer holiday of almost three months mostly because it was difficult to hold, classes in the hot summer weather.
American schools began to experiment with changing this system. One idea was for children to attend school all year round. Students who attend year-round schools in the United States do not go to class every day of the year. But the time is organized differently. For example, some students attend school five days a week for nine weeks. Then they have three weeks off before going back to school for another nine weeks. In the summer they have about five weeks of holiday.
Supporters of year-round schooling say it improves student learning. They say students in the traditional system often forget what they have learned during a long summer holiday. They say schools can offer special classes during the short holidays for students who need extra help.
People opposed to year-round schooling say the research has not proved that it improves learning. Families report problems organizing activities and travel when children in different schools have different holidays. Some parents want their children to have an extended summer away from the pressures of school. People who operate summer camps for children oppose the idea. So do businesses that employ teenagers in the summer.
选项
A、Education in the U.S.
B、The school system in the U.S.
C、Summer holidays in the U.S.
D、Year-round schooling in the U.S.
答案
D
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3180878.html
相关试题推荐
AccordingtothepassageweknowinPortugal______.[originaltext]Whenit
Youmustinsistthatstudentsgiveatruthfulanswer______withtherealityof
Accordingtothenews,whywastheBrazilianmankilled?[br][originaltext]
Accordingtothenews,whywastheBrazilianmankilled?[originaltext]Bra
Welearnfromthepassagethatthepredictioncomefrom[br][originaltext]
Welearnfromthepassagethatthepredictioncomefrom[br][originaltext]
Whatisthefocusofthepassage?[br][originaltext]Scientistshavediscov
Whatisthefocusofthepassage?[originaltext]Scientistshavediscoveredm
Whatistheauthor’smainpurposeinthepassage?[br][originaltext]Some
Whatisthepassagemainlyabout?[originaltext][11]Themarketisaconcep
随机试题
Hisproductiontechniquesareelaborateandnearlegendary,buteveniftheycou
DatingDatingisthe【T1】______firststeptowardmarriage.Butdatingan
[originaltext]W:Goodmorning,Mr.Vickstad.HowcanIhelpyou?M:Goodmornin
【教学过程】 环节一:导入新课 教师利用多媒体展示《解放战争》纪录片视频片段,提问:视频中提到了哪几场战役呢? 学生回答后,教师引导设问:视频中提到
下列选项中,不属于空调系统按空气处理设备的集中程度划分的是()空调系统。A:集
大量饮清水后约半小时尿量开始增多,这一调节属于( )。A.神经调节 B.自身
人格测验包括()。A.EPQ B.MMPI C.16PF D.CRT
甲公司2×19年7月1日自母公司(丁公司)处取得乙公司60%的股权,当日,乙公司
下列各种工程中,适合采用CM管理模式的有()。A.限额投资的工程 B.无
治疗大面积烧伤24小时的患者,首选的治疗措施是( )。A.处理创面 B.镇静
最新回复
(
0
)