首页
登录
职称英语
Jogging became popular some twenty years ago and has remained a favorite way
Jogging became popular some twenty years ago and has remained a favorite way
游客
2023-11-12
87
管理
问题
Jogging became popular some twenty years ago and has remained a favorite way of keeping fit for lots of people. If you have never tried it and are normally healthy, there’s no reason why you shouldn’t start jogging today! It is basically running at a steady speed over short or long distances. It is a form of exercise which can be enjoyed by males and females of any age. Teenagers can jog and so, with caution, can people in their seventies and eighties. Most people jog for half an hour or forty-five minutes each day but you can jog longer if you choose!
One of the main advantages of jogging has over many other sports is that it can be done anywhere. People jog around college campuses, around housing estates, in parks, in the countryside and even in urban areas. Special courts, fields, pitches and running tracks are not necessary. Similarly, no special equipment is required—no costly hats, rackets or balls—and no expensive sports kit. Good quality running shoes are advisable but, otherwise the jogger can simply wear loose, comfortable clothing. Special jogging suits are widely available these days and can be bought quite cheaply but these are not essential.
In addition to being able to jog anywhere, you can also jog at any time, in any season! It’s not unusual to see joggers exercising in the height of summer or in the depths of winter! Jogging is a solo sport. You don’t need to wait until you have gathered a team or found a partner. You can jog alone. There’s no harm, of course, in jogging with a friend or partner and you may even prefer to have the company and motivation which a companion provides— but only if it’s convenient. One of the greatest freedoms of jogging is simply being able to do it, whether it’s early in the morning or late at night. A few words of warning, however; lone female joggers should be especially careful to choose sensible jogging routes, particularly at night time, to minimize the risk of inviting unsolicited interest.
The act of jogging doesn’t require any special training or skill. You do need to be basically healthy(and, if you are in any doubt, you should consult your doctor)but then, after a few basic warm-up bends and stretches, you are ready to begin. You simply start running, gently, and then build up to a steady pace. You then maintain that pace over your chosen distance. Jogging is not sprinting. So do not over-tire yourself by trying to go too fast. A steady, comfortable pace is your aim. Don’t overdo things.
Jogging is excellent for keeping fit. It’s good for the lungs, the heart and the circulation. It’s easy and convenient. Why don’t you try it? If you require more information, talk to one of the instructors at the sports centre. We’re only too happy to help. Please remember: if you do decide to jog, talk to your doctor first if you have any health worries. And, ladies, do not jog alone in quiet places, especially after dark. Happy Jogging! [br] What’s the author’s special suggestion for ladies who decide to jog?
选项
A、A few basic warm-up bends and stretches are necessary before jogging.
B、Talk to one of the instructors at the sports centre.
C、It is a form of exercise that every lady can choose.
D、Don’t jog alone along secluded ways after dark.
答案
D
解析
细节题。文章第三段提到“…lone female joggers should be especially careful to choose sensible jogging routes,particularly at night time,to minimize the risk of inviting unsolicited interest.”女性选择慢跑运动要注意的事情是天黑之后不要单独在行人少的地方跑步,所以[D]为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3179982.html
相关试题推荐
Shehasalways_________herneighborsforthepasttwentyyears.A、beenfedupw
Asthedrugtook______thepatientbecamequieter.(1995年考试真题)A、forceB、effectC、
WhichofthefollowingsentencesisINCORRECT?(2012年考试真题)A、Twentymilesseemsl
Thepopularityofthe:filmshowsthatthereviewers’fearswerecompletely____
Itwilltakeustwentyminutestogettotherailwaystation,______trafficdela
Foryoungpeople,Carpenteris______singer.A、mosttheirpopularB、mostpopularo
Shesufferedfroma______diseasefortwentyyearssothatsheevenhadanintent
Ronaldofirstbecamethestarofasoccerclubattheageof________.[br][ori
Joggingbecamepopularsometwentyyearsagoandhasremainedafavoriteway
Joggingbecamepopularsometwentyyearsagoandhasremainedafavoriteway
随机试题
Humanmaleslivingwiththeirmomsmaynotexpecttohavemuchluckhooking
[originaltext]Therearemanyfamousmuseumsthroughouttheworldwherepeop
可导致肾上腺素升压作用翻转的药物:A.酚妥拉明 B.普萘洛尔 C.硝苯地平
2004年COSO委员会发布的《企业风险管理一整合框架》,将风险管理框架的要素分
某混凝土试块强度值不满足规范要求,但经法定检测单位对混凝土实体强度经过法定检测后
A.氨基酸 B.蛋白质 C.多糖 D.鞣质 E.有机酸单位为单糖基的为
1,-1,2,3,11,19,( )A.27 B.29 C.33 D.3
某电子产品由4个部件组成,其中某个部件故障就会导致该产品故障,若假定故障的发生
心脏压塞的特征是A.反常呼吸运动 B.呼吸时纵隔左右扑动 C.静脉压升高,心
下列废气治理措施中,适用于治理二氧化硫的措施有()。A.SCR法 B.海水法
最新回复
(
0
)