首页
登录
职称英语
According to the speaker, what do people often think about astronomers? [br] [o
According to the speaker, what do people often think about astronomers? [br] [o
游客
2023-11-11
80
管理
问题
According to the speaker, what do people often think about astronomers? [br]
Most people think of astronomers as people who spend their time in cold observatories peering through telescopes every night. In fact, a typical astronomer spends most of his or her time analyzing data and may only be at the telescope for a few weeks of the year. Some astronomers work on purely theoretical problems and never use a telescope at all.
You might not know how rarely images are viewed directly through telescopes. The most common way to observe the skies is to photograph them. The process is very simple. First a photographic plate is coated with a light-sensitive material. The plate is positioned so that the image received by the telescope is recorded on it. Then the image can be developed, enlarged and published so that many people can study it.
Because most astronomical objects are very remote, the light we receive from them is rather feeble. But by using a telescope as a camera long-time exposures can be made.
In this way, objects can be photographed that are a hundred times too faint to be seen by just looking through a telescope.
选项
A、To decrease the time it takes to photograph objects.
B、To avoid using a telescope.
C、To sharpen the color of what they observe.
D、To obtain images of distant objects.
答案
D
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3177493.html
相关试题推荐
AccordingtoPakistan’sPresident,thechancesofthetwocountriesgoingtowar
AccordingtoPakistan’sPresident,thechancesofthetwocountriesgoingtowar
Whatarethetwospeakerstalkingabout?[br][originaltext]Woman:Hello?Man:
Whatarethetwospeakerstalkingabout?[originaltext]Woman:Hello?Man:Hi,Um
It’seasytotellpeopletomakeexercisepartoftheirdailyroutine.It’s
It’seasytotellpeopletomakeexercisepartoftheirdailyroutine.It’s
It’seasytotellpeopletomakeexercisepartoftheirdailyroutine.It’s
It’seasytotellpeopletomakeexercisepartoftheirdailyroutine.It’s
WhichoneofthefollowingisCORRECTaccordingtothenewsitem?[originaltext]
______peoplearecontemptuousofthosewhomakeobscenecalls.A、RespectableB、R
随机试题
Readthetextbelowaboutpersonalbranding.Choosethebestwordorphr
BaronHansHeinrichThyssenBomemizsahasthefinestprivateartcollection
PASSAGETWOInakayak.根据题干关键词定位至第四段。该段第一句先用问句引出作者所采取的解决方式,第二句提到,充气皮划艇便于携带,可以像行李一
JazzisAmerica’scontributiontopopularmusic.(1)______classicalmusic,w
Whichofthefollowinginfinitives(不定式)expressesREASON?A、Hesearchedtheroomo
Ittookalotofimaginationtocomeupwithsuchan______plan.A、brightB、clev
在环境较为不确定时,内部组织比较松散,决策权力分散并且权力层级不明确,组织结构设
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
(____)及以上开关柜内的穿柜套管、触头盒应采用双屏蔽结构,其等电位连线(均压
作为不可再生的稀缺资源,耕地一旦被占用,即便补充或补划数量质量相当的耕地,也会改
最新回复
(
0
)