首页
登录
职称英语
More than twenty-nine thousand foreign exchange students attended American hi
More than twenty-nine thousand foreign exchange students attended American hi
游客
2023-11-11
78
管理
问题
More than twenty-nine thousand foreign exchange students attended American high schools last year. The State Department says the teenagers came from one hundred and nine countries. Foreign exchange students get the chance to learn more about a culture and its people. They make new friends and experience new places. But they can also experience problems being far from home, among people they do not know and may not understand.①
The way many describe it, the experience is exciting and frightening at the same time. In the past, exchange students usually had limited contact with their host families before meeting them. But times have changed. Today, exchange students may know a lot about their host family before they ever leave home. E-mails go back and forth; pictures of families, homes and pets are shared. E-mails and cell phones also make it easier for the students to keep in contact with their own families back home.
Exchange students have to speak English well enough to attend an American high school. But some students find it takes weeks or months for them to understand everything they read or hear. American high schools come in small, medium, large and extra large. They can have three, four, even five thousand students. It is easy to feel lost at first in a huge building and moving from class to class. Changing classrooms night also be a new experience for exchange students. Some students come from countries where the teachers move from room to room, not the students.
Schools often want foreign exchange students as a way to increase the diversity of their student population. A student from the school goes to a foreign country for a school year while a foreign student comes to the United States.
Secondary-school exchange students normally come to the United States with J-One visas provided by the State Department. Some, however, come with an F-One study visa from the Department of Homeland Security. But an F4ne visa does not provide the same protections as a J-One visa. These protections include making sure all adults in host families have been checked for criminal records. Another protection is making sure exchange students have placements waiting for them in American schools.
To become an exchange student at an American high school, students must have completed no more than eleven years of school, and done well. ②They must be between the ages of fifteen and eighteen and a half. They must also speak English well. And they must agree to accept the rules of the exchange program and their host families. Host families are supposed to receive training in hosting an exchange student. Host families do not get paid, but they get a fifty dollar tax deduction for each month the student lives in their home. Nadia Gerstgrasser, an exchange student from Italy said: "You should not leave your country thinking oh, wow, cool, a year of holiday, I’m not going to do anything, it’s going to be fun, everything is just going to be exciting, bemuse it’s also hard. But at the same time it’s so cool. You’re gonna start liking it. You should try."
Going to a foreign country to live with complete strangers is not for everyone. But many who have done it say the experience taught them a lot about the world and about themselves. [br] Most exchange students consider the experience of studying abroad as______
选项
A、comfortable
B、worthful
C、scared
D、tortuous
答案
B
解析
观点态度题。提到交换生态度的内容在第二和第七段中都有出现。此外,还要结合全文意思进行判断。文中第二段写到The way many describe it the experience is exciting and frightening at the same time,由此可排除选项 C 。文中第六段写到Nadia Gerstgrasser的感受,她觉得作交换生不只是去玩玩、去享受,虽然有些时候可能会很艰难,但是也很激动人心。由此可排除选项A 和D 。根据第七段最后一句话可判断B 正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3177404.html
相关试题推荐
Thetuitionfeesare______tostudentscomingfromlow-incomefamilies.(2007年考试
Thousandsof______atthestadiumcametotheirfeettopaytributetoanoutstan
Undergraduatestudentshaveno______totherarebooksintheschoollibrary.(
Thepricetocinemais______tostudentscomingfromlow-incomefamilies.(1997年考试
Thefootballstadiumwaspackedwiththousandsofcheering______.A、audiencesB、v
Thousandsofnewbusinesseshave______upinthelastcoupleofyears.A、spreadB、
Nottheteacher,butthestudents______lookingforward______thefilm.A、is,tose
Thenumberofstudentswhofailed______50percent.A、haveincreasedtoB、hasincr
WhatdidtheInternationalCentersendouttostudents?[br][originaltext]W:A
WhatdidtheInternationalCentersendouttostudents?[br][originaltext]W:A
随机试题
【B1】[br]【B3】[audioFiles]audio_eufm_j64_007(20082)[/audioFiles]employment
DearSir,Muchtomyregret,Iwritethislettertocomplainaboutyourcomp
某企业的长期融资只能满足部分长期性资产的需要,而余下的长期性资产用短期融资来满足
某软件开发企业为增值税一般纳税人,2019年6月销售自行开发生产的软件产品,取得
某工业项目投资生产A产品,设计年产量为12万吨,据预测A产品的单位变动成本为45
前期调查的目的主要在于( )A.是否进行信贷营销 B.是否受理该笔贷款业务
商业规模定位需考虑的因素有( )。A.周边购买力的支撑度 B.消费者每次持续
房地产销售宣传资料通常由房地产经纪机构委托专业的广告公司设计和制作,以()等
证据来自非随机化并行队列对比试验A.V档 B.I档 C.Ⅱ档 D.Ⅲ档
关于实行价格歧视的说法,错误的是()。A.市场上存在收入水平不同的购买者 B
最新回复
(
0
)