首页
登录
职称英语
Today is a major milestone for Microsoft as our first Developers Conference
Today is a major milestone for Microsoft as our first Developers Conference
游客
2023-11-10
40
管理
问题
Today is a major milestone for Microsoft as our first Developers Conference here in China. The key partnerships we build with software developers around the world are central not only to the success of Windows but also to realize the great possibilities that PC technology provides. It’s through applications of every variety that businesses will be using the personal computer as the tool of the Information Age.
Microsoft has a vision for where the PC is going. And that vision says that PCs will become a central element of how companies share information inside the company. The name of that vision is, the so called Digital Nervous System (DNS) , allowing companies to reduce paper work and make better decisions. The Digital Nervous System means that not only do you have the PCs that are connected together, and not only do you have standard elements like electronic mail but also you’ve really thought carefully about what information is important, and so all of the processes-order taking, sales planning, personnel management, project management—all of those have been set up to take full advantage of the capabilities of the computer.
Now, another major vision that Microsoft has is that writing the programs, writing the applications for these machines needs to get very easy and we need to be able to do it, so we can write programs that run across the entire Internet which is millions of machines. So this is a new approach to programming that draws on what was done previously. DNS says that developers should be able to focus on their particular task and not have to learn a lot about management of the machine resources.
Great chips and systems developed by our partners who are here with us sponsoring this event, make this all possible. And there’s an incredible opportunity for developers. The applications that are written today will sell to an even larger base of machines out in the market. There is a lot that we’re doing to increase the work of developers—make sure they understand where the PC is going and how tools can help them and we’re even helping them now, with more and more marketing type of activities making sure they get in with the customers.
And this is something that we are just going to increase year after year, after year. And so the overall DNS message is one about helping developers seize that opportunity by bringing together the different architectures, making things automatic and allowing this to be done in a great evolutionary fashion. [br] To realize the visions outlined by the author, Microsoft needs______.
选项
A、technical support from its partners
B、an incredible opportunity for developers
C、a large base of machines out in the market
D、to improve application writing
答案
A
解析
细节题。由第四段第一句“Great chips and systems developed by our partners who are here with us sponsoring this event,make this all possible.”很容易推出文中构想的实现有赖于其合作伙伴的技术支持,故选A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3173629.html
相关试题推荐
CompetitorscomplainthatMicrosoft’srecentsettlementoftheirantitrust
CompetitorscomplainthatMicrosoft’srecentsettlementoftheirantitrust
CompetitorscomplainthatMicrosoft’srecentsettlementoftheirantitrust
CompetitorscomplainthatMicrosoft’srecentsettlementoftheirantitrust
"Itseemsthatshewasthereattheconference."Thesentencemeansthat______
TheaimoftheconferenceisallofthefollowingEXCEPT______.[br][originalt
TheaimoftheconferenceisallofthefollowingEXCEPT______.[br][originalt
Whowillbeimposedsanctionaccordingtotheagreementoftheconference?[orig
Whenwilltheinvestors’conferencebeheld?[br][originaltext]TheBritish
Whenwilltheinvestors’conferencebeheld?[originaltext]TheBritishprime
随机试题
Readthearticlebelowaboutanattempttobuypartofacompany.Chooset
Hedidn’tbuythebookbecausehewasinterestedinpoetry.A、Hedidn’tbuytheb
Hewasafunny-lookingmanwithacheerfulface,good-naturedandagreatta
[originaltext]Computersarebeingwidelyusedinmedicine.Themostcommon
多生牙最常见于()A.乳牙列B.混合牙列C.恒牙列D.三者均是E.三者均不是
某钢结构工程全部采用卢森堡钢材,所有钢材均应具有()。A、商检报告 B、绿色节
女性,27岁。因长期乏力,最近一个月加重就诊。实验室检查:白细胞和血小板基本正常
某基坑深7m,0?3.0m为粉细砂,地下水位为4.0m,现拟采用井点法进行基坑降
下列关于设计阶段特点的表述中,正确的是()。 A.设计劳动投入量越大,
错账更正的方法一般有()。A、平行登记法 B、划线更正法 C、补充登记法
最新回复
(
0
)