首页
登录
职称英语
After the failure of frosty talks, an all-out war is possible to break out betwe
After the failure of frosty talks, an all-out war is possible to break out betwe
游客
2023-11-10
49
管理
问题
After the failure of frosty talks, an all-out war is possible to break out between [br]
The possibility of all-out war in Kashmir loomed larger following the failure of frosty talks in New Delhi. Both India and Pakistan said they were ready for that prospect. In an effort to reduce tensions, U.S. and Russia urged Pakistan to pull its troops back from across the 1972 line of control that forms the actual border in the disputed Himalayan region. Pakistan maintains that Kashmiri "freedom fighters", not its own soldiers, are clashing with India forces on the steep slopes.
选项
A、pull its troops back from across the border in the disputed region.
B、fight with Indian forces.
C、control the Kashmiri "freedom fighters".
D、negotiate with India.
答案
A
解析
根据题干可知,两个国家会谈已经失败,故D 很可能不是答案。又由新闻中提到的pull its troops back Himalayan region可知答案为A 。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3173584.html
相关试题推荐
What’sthepossiblerelationshipbetweenthetwospeakers?[br][originaltext]W
It’sdifficultto______withtheknowledgethatheisafailure.A、feedB、liveC
What’sthepossiblerelationshipbetweenthetwospeakers?[originaltext]M:Pete
Whichofthefollowingisthemostpossibleplacewheretheconversationtakesp
Whichofthefollowingisthemostpossibleplacewheretheconversationtakesp
Hewantstofinishhisworkinhalfanhour.Itis______impossible.A、fairlyB、ve
Man’scapacityforjusticemakesdemocracypossible,butman’s______toinjusti
Thepurposeofthehomewastorehabilitatepatientsasfaraspossible,so
Thepurposeofthehomewastorehabilitatepatientsasfaraspossible,so
Thepurposeofthehomewastorehabilitatepatientsasfaraspossible,so
随机试题
Forthispart,youareallowed30minutestowritealettertocongratulate
Neartheendofafive-daytourofhighlyautomated,high-techJapanesefacto
机体对适宜刺激所产生的反应,由活动状态转变为相对静止状态,称为()。A.兴奋
软弱地基上建房时,对体型复杂荷载差异较大的框架结构可选用下列哪种基础?( )A
患者,男性,31岁。因股骨干骨折给持续骨牵引,护理不妥的是A.抬高床脚 B.常
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性: A.如
基金合同是约定基金管理人、()和基金份额持有人权利义务关系的重要法律文件。
根据下表,则下列说法正确的是()。 I.来自东亚的游客数量小于来自东欧、
男性,40岁,近1年多来反复上腹部不适、胀痛伴嗳气,无反酸,查体发现上腹轻压痛,
2014-55.根据《中华人民共和国海洋环境保护法》,下列说法中,错误的是()
最新回复
(
0
)