首页
登录
职称英语
"Earn $4,000 a month at home," boasts the e-mail in my mailbox. Others promi
"Earn $4,000 a month at home," boasts the e-mail in my mailbox. Others promi
游客
2023-11-09
68
管理
问题
"Earn $4,000 a month at home," boasts the e-mail in my mailbox. Others promise a cure for heart disease, get-rich-quick investments or free travel. All these scams require consumers to send money. Scammers use commercially available software to "harvest" thousands of e-mail addresses from information on web-site records or from people signing up for on-line contests. Their sole purpose is to generate e-mail lists that are often sold to other scammers and immoral marketers. "Victims of these scams are most often those who can least afford it," says Laforge.
When her mother became ill, Linda Russell, 58, found it hard to make ends meet. The teacher from Tennessee was a good typist and searched Internet sites offering assistance in finding work-at-home employment. She found Friends From Home, an Ontario company. For a $40 fee, they promised her clerk work. She sent the check, which was cashed. When she heard nothing further, she e-mailed the company half a dozen times without response.
"Work-at-home schemes are among the most common frauds we see," says an official of the Better Business Bureau. "Be suspicious of offers of $4 for stuffing an envelope. They just don’t make sense."
Pyramid schemes, chain letters and false diplomas are other classic scams that have moved from telephones and later fax machines to the Internet.
Travel scams are an old way of cheating now showing up on the Net. The assistant director of consumer affairs with the American Society of Travel Agents says: "Avoid paying a company for travel that won’t be ticketed or take place for 12 to 18 months. When it comes time to get your tickets, the dates you want are often not available, restrictions may make it more expensive or the company has disappeared."
Another costly fraud is the telephone scam. An e-mail congratulates you on winning a prize, or offers urgent information about a family member and asks you to call a phone number for details. As they call the number and are put on hold, the victims are unaware that their call charges are up to $25 a minute. Often, charges of hundreds of dollars appear on next month’s phone bill.
Beware too of on-line games of chance. "Type ’lotteries’ into a search engine if you want to see how many such scams are out on the Internet," says Gordon Board, corporate security investigator at the B.C. Lottery Corporation. "People buy tickets on their credit cards at these false sites, but there is no prize money."
Never call a 900 number—it’s not a free call—to collect a prize. And never send bank information for the deposit of "winnings" into your account.
Rule No. 1 for avoiding scams on-line: If it sounds too good to be true, it usually is. [br] According to Laforge, the victims are usually people who can NOT afford to
选项
A、send money to the scammers.
B、buy the commercially available software.
C、sign up for on-line contests.
D、generate e-mail lists.
答案
A
解析
第1段最后一句中的it指的是第3句提到的send money,Laforge认为受骗的人常常是最难以拿出钱寄给骗子的人,而结合第2段的例子可以更进一步证明这一点。由此可见,本题应选A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3171749.html
相关试题推荐
Ifanyonewantstobe______byothers,wealth,clothingorphysicalattractivenes
Don’tsmokeinthemeetingroom.Thesmoke______myeyes.A、disturbsB、bothersC、u
SprintCorp.launchedapaye-mailservicewithYahooInc.foritsmobileph
SprintCorp.launchedapaye-mailservicewithYahooInc.foritsmobileph
EveryoneneedstocommunicatewithothersinIdslife.Butitdoesn’tmeany
Itisnogood______him.Heisalwaysindifferenttowardsothers’matters.A、totu
Helenwasmuchkindertoheryoungestchildthanshewastotheothers,______,
Hewasbrave;_____soldiersfoughtsobravelyinthatbattle.A、noothersB、noano
Howwelookandhowweappeartoothersprobablyworriesusmorewhenwea
Howwelookandhowweappeartoothersprobablyworriesusmorewhenwea
随机试题
Itisonoccasionthe(mannerinwhich)apersonexpressesthethought(rathert
[originaltext]W:Mr.Deluca,you’vebeenaracing-driverformorethantenyear
Utopiaisaperfectplace.Itisaplacewithoutwar,hunger,poverty,orcr
如何确定对学生学绩测验的命题?
下列制冷剂标准大气压下沸点低于0℃的是()。A.R11 B.R12 C.
患儿8个月,平时经常腹泻,近2个月面色苍白,食欲不振,喜吃土,精神不活泼。体检:
有关高危妊娠的描述,正确的是:()A.以往有异常妊娠史或不良分娩史
对诊断原发性肝癌具有较高特异性的检查是()。A.放射性核素肝扫描 B.B超
企业在市场中的竞争地位可以分为( )。 A.主宰型B.联盟型C.强壮型
资料:Thinkforamomentofyourdefinition
最新回复
(
0
)