首页
登录
职称英语
About forty years ago, I was an instructor in the military academy at Woolwi
About forty years ago, I was an instructor in the military academy at Woolwi
游客
2023-11-09
94
管理
问题
About forty years ago, I was an instructor in the military academy at Woolwich, when young Scoresby was given his first examination. I felt extremely sorry for him. Everybody answered the questions well, intelligently, while he—why, dear me—he did not know anything, so to speak. He was a nice, pleasant young man. It was painful to see him stand there and give answers that were miracles of stupidity.
I knew of course that when examined again he would fail and be thrown out. So, I said to myself, it would be a simple, harmless act to help him as much as I could.
I took him aside and found he knew a little about Julius Ceasar’s history. But, he did not know anything else. So, I went to work and tested him and worked him like a slave. I made him work, over and over again, on a few questions about Ceasar, which I knew he would be asked.
If you will believe me, he came through very well on the day of the examination. He got high praise too, while others who knew a thousand times more than he were sharply criticized. By some strange, lucky accident, he was asked no questions but those I made him study. Such an accident does not happen more than once in a hundred years.
Well, all through his studies, I stood by him, with the feeling a mother has for a disabled child. And he always saved himself by some miracle.
I thought that what in the end would destroy him would be the mathematics examination. I decided to make his end as painless as possible. So, I pushed facts into his stupid head for hours. Finally, I let him go to the examination to experience what I was sure would be his dismissal from school. Well, sir, try to imagine the result. I was shocked out of my mind. He took first prize! And he got the highest praise.
I felt guilty day and night—what I was doing was not. right. But I only wanted to make his dismissal a little less painful for him. I never dreamed it would lead to such strange, laughable results.
I thought that sooner or later one thing was sure to happen: The first real test once he was through school would ruin him. [br] The narrator decided to help Scoresby
选项
A、so that Scoresby would not lose all his confidence.
B、so that Scoresby could stay at school as long as possible.
C、because the narrator regarded Scoresby as his own child.
D、because the narrator didn’t want to see the students lag behind.
答案
B
解析
第2段第1句表明作者不想Scoresby被逐出学校,所以他决定尽力帮助Scoresby以使他能待在学校,由此可见,本题应选B。C试图利用第5段第1句提到的mother,child等词混淆实现,该句只是一个比喻的说法,作者并没有真的把Scoresby看作自己的孩子,因此排除C;A、D无原文依据。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3171488.html
相关试题推荐
HowmanypeoplewereshotinthemilitarybaseinTexas?[originaltext]Thirt
Whatistheinstructordescribing?[originaltext]Hello!IamSammyDavis!Be
TheUSmilitarysaysthejointmilitaryactionisaimedto_______.[br][origi
Weobjecttotheideathatitismilitaryforcethatshouldbe______insettling
Moralresponsibilityisallverywell,butwhataboutmilitaryorders?Is
Moralresponsibilityisallverywell,butwhataboutmilitaryorders?Is
Moralresponsibilityisallverywell,butwhataboutmilitaryorders?Is
Inadditiontotheirmilitaryrole,thefoalsofthenineteenthcenturypro
Inadditiontotheirmilitaryrole,thefoalsofthenineteenthcenturypro
Inadditiontotheirmilitaryrole,thefoalsofthenineteenthcenturypro
随机试题
NowreadthepassageaboutE-books.Youwillhave45secondstoreadthepassage
MountainClimbingMountainclimbing,orascendingmounta
Theearliestknowngalaxiesintheuniverse,whichformedduringtheuniverse
WhenJulesVernewroteJourneytotheCenteroftheEarthin1864,therewer
Therearestockmarketsinlargecitiesinmanycountries.Stockmarketsin
[originaltext]AcollegeprofessorhadhissociologyclassgointotheBalti
机械设备可分为两类:一是指组成工程实体及配套的工艺设备和各类机具,如()。A.
以下关于合同订立的描述不正确的是()A.订立合同的能力:任何人都可订立合同 B
(2011年)下列税收程序法的主要制度中,体现公正原则的有( )。A.职能分离制
商品房预售许可办理的程序是().A:审核→许可→受理→公示 B:受理→许可→审
最新回复
(
0
)