首页
登录
职称英语
Yellowstone National Park is the oldest national park in the world. About th
Yellowstone National Park is the oldest national park in the world. About th
游客
2023-11-09
67
管理
问题
Yellowstone National Park is the oldest national park in the world. About three million people visit it each year. Its great natural beauty has made it one of the most popular national parks.
Most visitors like to see "Old Faithful," the world’s most famous geyser. A geyser shoots hot water high into the air. There are more than three hundred geysers in Yellowstone.
Old Faithful is not the biggest or the most beautiful geyser. But it is the most popular. Visitors gather around Old Faithful before each eruption. Experts at the park are able to predict when these will happen. The average time between eruptions is about ninety minutes. Old Faithful shoots water an average of forty meters into the air. This eruption lasts between two and five minutes. Old Faithful releases up to about thirty thousand liters of water into the air each time.
The hot spot deep under the ground produces geysers like Old Faithful. Old Faithful is evidence of the volcanic activity at Yellowstone. But will the Yellowstone volcano erupt again? Most experts think the answer is yes. But no one knows when. The most recent of the three extremely powerful eruptions was about six hundred fifty thousand years ago.
Experts say at least thirty smaller volcanic eruptions have taken place at Yellowstone. Some of these were perhaps as big as the nineteen ninety-one eruption at Mount Pinatubo in the Philippines. Several are believed to have been much larger. The most recent of these smaller eruptions took place about seventy thousand years ago.
Volcano experts say it is extremely difficult to tell when Yellowstone might become an active volcano again. However, earthquakes near a volcano are usually good evidence that a volcano might become active again. For example, Mount Saint Helens in the northwestern state of Washington exploded in nineteen eighty. Several earthquakes took place near the volcano before that time. On the morning that it exploded, Mount Saint Helens experienced an earthquake of five point one on the Richter scale.
Yellowstone National Park experiences several thousand earthquakes each year. Most are very small. They cannot be felt. They can only be measured by scientific instruments. However, in August of nineteen fifty-nine, an earthquake at Yellowstone measured seven point five on the Richter scale. Twenty-eight people were killed.
It was one of the strongest earthquakes ever recorded in the United States. But Yellowstone’s sleeping giant volcano did not erupt.
In two thousand one, the United States Geological Survey, Yellowstone National Park and the University of Utah signed an agreement.
That agreement established the Yellowstone Volcano Observatory. Under the agreement, the park, the Geological Survey and the university are responsible for improving efforts to study the volcanic system of Yellowstone.
The observatory uses information from many different instruments on the ground and from satellites to study the volcano. The information will help officials decide if Yellowstone’s huge volcano is becoming a danger. Then they could warn the public quickly if necessary.
Experts at the observatory say Yellowstone represents some danger to the public. It always has. However, its natural beauty also makes it a treasure that could not be possible without the sleeping giant volcano that is under Yellowstone National Park. [br] What is true about the volcanic eruption in Yellowstone?
选项
A、Experts predict that volcanic eruption is unlikely to happen recently.
B、There are at least 30 small volcanic eruptions every year.
C、The volcanic eruptions can be compared to that at Mount Pinatubo.
D、There have been three extremely powerful volcanic eruptions so far.
答案
D
解析
根据题干中的volcanic eruption in Yellowstone定位到第4至6段。从第4段最后一句可推断D的说法正确。最具干扰性的是C,将其与第5段第2句相比,可发现原文该句开头的Some of these是指“一些较小规模的火山喷发”,这与C的主语The volcanic eruptions所指范围显然不同。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3171449.html
相关试题推荐
Therewere150______attheinternationalconferencethissummer.A、spectatorsB、v
Themultinationalcorporationwasmakingatake-over______forapropertycompany
Since1895theNationalTrusthasworkedforthepreservationofplacesofh
Since1895theNationalTrusthasworkedforthepreservationofplacesofh
Since1895theNationalTrusthasworkedforthepreservationofplacesofh
Since1895theNationalTrusthasworkedforthepreservationofplacesofh
Since1895theNationalTrusthasworkedforthepreservationofplacesofh
Since1895theNationalTrusthasworkedforthepreservationofplacesofh
Since1895theNationalTrusthasworkedforthepreservationofplacesofh
Since1895theNationalTrusthasworkedforthepreservationofplacesofh
随机试题
IrememberatripIoncemadetomygrandmother’shouse.Shelivedatab
“该出手时就出手啊,风风火火闯九州啊”,根据歌词回答问题,此歌曲调取自( )。
一条河流长7.5千米,若在某地形图上长度为7.5厘米,则该图是()。A
男,38岁,双上肢烧伤,痛觉消失,有水疱,基底苍白,其烧伤程度及面积为( )。
二氧化钛制备空胶囊时加入下列物质的作用是A.成型材料B.增塑剂C.增稠剂D.遮光
美洛昔康A.水杨酸类B.吡唑酮类C.芳基烷酸类D.乙酰苯胺类E.1,2苯并噻嗪类
运输支出中的( )不随运距变化而变化。 A.中转作业费 B.运行作业
证券组合按不同的投资目标可以分为不同的类型,其中包括()。A:避税型证券组合B
20×1年12月28日,A公司与B租赁公司签订了一份租赁合同。合
移动模架结构按与箱梁的位置和过孔方式分为( )。A.前后结合导梁 B.上行式
最新回复
(
0
)