首页
登录
职称英语
The percentage of the annual decrease in infant mortality rate since 1990 is ___
The percentage of the annual decrease in infant mortality rate since 1990 is ___
游客
2023-11-09
60
管理
问题
The percentage of the annual decrease in infant mortality rate since 1990 is ______. [br]
(30[A]) The infant mortality rate in China has declined notably since the beginning of the 1990s, according to China’s new white paper on children’s conditions. (29[A]) The average decrease in infant mortality in the country is 6.5 percent a year since 1990. The mortality rate of children under five years old has been tailing off by 5.85 percent annually, the white paper says. The white paper, entitled "The Situation of children in China" and issued by the Information Office of the State Council says that so far, no other country in the world with an annual per capita income approximate to China’s has attained such rapid decreases.
选项
A、Rapid
B、Slow
C、Little
D、Negative
答案
A
解析
细节题。新闻的主旨在首句:自90年代初中国的婴儿死亡率已经显著降低(declined notably)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3170735.html
相关试题推荐
Careshouldbetakentodecreasethelengthoftimethatoneis______loudconti
What’sthepercentageoftheunhealthychildrenbythetimetheygraduatedfrom
What’sthepercentageoftheunhealthychildrenbythetimetheygraduatedfrom
Whichofthefollowingstockindexesgotthehighestrisingpercentage,moretha
TheGroupofSevenmajorindustrialcountriesconcludeditsannual______meetin
Youmustletmehavetheannualreportwithout______byteno’clocktomorrowmo
It’sanannualback-to-schoolroutine.Onemorningyouwavegoodbye,andtha
It’sanannualback-to-schoolroutine.Onemorningyouwavegoodbye,andtha
It’sanannualback-to-schoolroutine.Onemorningyouwavegoodbye,andtha
It’sanannualback-to-schoolroutine.Onemorningyouwavegoodbye,andtha
随机试题
Overthepastdecade,theenvironmentalmovementhasexplodedontothemind
"LookingatTheatreHistory"→Oneoftheprimaryways
Thegrowthrateoftheregion’seconomyhas______thenationalaverageforsixye
TheWhiteHousebegantobebuiltin1792,butitwasnotcompleteduntilte
[originaltext]W:Hi,Tom.Howisyourchemistrypapergoing?M:It’scomingalo
Arewereadyforthelibraryofthefuture?A)Librarianstodaywilltel
与WHEREAGEBETWEEN18AND23完全等价的是()。A.WHEREA
经办银行在发放国家助学贷款后,应汇总已发放的贷款学生名单、贷款金额、利率、利息,
关于心理健康的含义,表述正确的是()。A.保持良好的心态和具备良好的社会适应性
患儿,女,8岁,体重30kg。以"双下肢皮疹3天"之主诉入院,临床诊断为"过敏性
最新回复
(
0
)