首页
登录
职称英语
What does this passage want to tell us? [originaltext] Many a young person te
What does this passage want to tell us? [originaltext] Many a young person te
游客
2023-11-08
76
管理
问题
What does this passage want to tell us?
Many a young person tells me he wants to be a writer. I always encourage such people, but l also explain that there’s a big difference between "being a writer" and writing. In most cases they are dreaming of wealth and fame, not the long hours alone at a typewriter. "you’ve got to want to write," I say to them, "not want to be a writer."
The reality is that writing is a lonely, private and poor-paying affair. For every writer kissed by fortune there are thousands more whose works is never rewarded. When I left a 20year career in U.S. Coast Guard to become a freelance writer, I had no prospects at all. What ! did have was a friend who found me my room in a New York apartment building, it didn’t even matter that it was cold and had no bathroom. I immediately bought a used typewriter and felt like a good writer.
After a year I still hadn’t got a break and began to doubt myself. It was so hard to sell a story that barely made enough to eat. But I knew I wanted to write I had dreaded about it for years. I wasn’t going to be one of those people who die wondering, what if?. I would keep putting my dream to the test-even though it meant living with uncertainty and fear of failure. This is the Shadow land of hope, and anyone with a dream must learn to live there.
选项
A、Warn young people of the hardships that a successful writer has to experience.
B、Advise young people to give up their idea of becoming a professional writer.
C、Show young people it’ s unrealistic for a writer to pursue wealth and fame.
D、Encourage young people to pursue a writing career.
答案
A
解析
文章主要是建议那些想成为作家的年轻人,要认识到达到这一目的的艰辛,并且不能纯粹为了追求财富与名声。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3170043.html
相关试题推荐
WhichofthefollowingisNOTthepurposeofthesummit?[originaltext]Lead
SomeHaitiansareonstrikeinorderto______.[originaltext]Haitianhunge
WhatdidtheinternationalgroupperceiveinAfghanistan?[br][originaltext]
WhatdidtheinternationalgroupperceiveinAfghanistan?[originaltext]An
WhenwilltheCopaAmericainColumbiakick-off?[br][originaltext]TheSo
Protestersstagedademonstrationto[originaltext](30)Baton-wieldingEgypt
Thepassageisabout______[br][originaltext]Manysubstancesthatcomeint
Thepassageisabout______[br][originaltext]Manysubstancesthatcomeint
Thepassageisabout______[originaltext]Manysubstancesthatcomeintocont
Whatisthepurposeofthisconversation?[originaltext]M:Hello.Ineedtotalk
随机试题
Iwanttomakeuseofthisshortgatheringtomakeclearourworkingrequirem
TheSpaceAge______inOctober1957whenthefirstartificialsatellitewaslau
【B1】[br]【B16】A、forB、atC、onD、aboutB此题考查的是look动词短语和文章的语义衔接。第二段第一句是说“所有的国家都赞同
Hewas______totellthetrutheventohisclosestfriend.A、toomuchofacoward
下列关于公司债券上市的说法中,错误的是()。A:债券发行额不低于人民币一千万元
地西泮的催眠作用机制是A.抑制前列腺素合成酶,使前列腺素合成减少 B.选择性抑
(2018年真题)根据问卷设计中问题的排序原则,下列正确的排列顺序是()。
制定、发布对银行业金融机构监督管理的规章、规则的机构是()。 A.全国人大
关于远期交易与期货交易的区别,下列描述错误的是()。A.期货交易和远期交易都是
某调水枢纽工程主要由泵站和节制闸组成,其中泵站设计流量120m3/s,安装
最新回复
(
0
)