首页
登录
职称英语
Under the agreement, the nuclear warheads will be [originaltext] National law
Under the agreement, the nuclear warheads will be [originaltext] National law
游客
2023-11-08
79
管理
问题
Under the agreement, the nuclear warheads will be
National lawmakers in Ukraine have demanded that President Leane Castrok leave office because of the agreement he reached Friday with Russia. Under the accord, Ukraine’s nuclear warheads will be transferred to Russia for dismantling and ensure that the Black Sea Fleet will come under Russian control. National lawmakers say that the deal is a betrayal of Ukraine’s interest. The issue will be put to parliament which will rectify the accord.
选项
A、controlled by Russia.
B、controlled by the Black Sea Fleet.
C、disassembled in Ukraine.
D、disassembled in Russia.
答案
D
解析
题目涉及到根据这项协议,核弹头将被如何处理。由新闻中提到的... Ukraine’s nuclear warheads will be transferred to Russia for dismantling,其中“dismantle”与“disassemble”意思相近,意为“解开,分解”,由此可知答案为D 。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3169988.html
相关试题推荐
Whatcausedallthetrouble?[br][originaltext]Astormthatdroppedafoo
WhichofthefollowingstatementsisINCORRECT?[originaltext](25)TheUnite
WhathappenedonJanuary27th,1967?[br][originaltext]Althoughitisimp
WhathappenedonJanuary27th,1967?[br][originaltext]Althoughitisimp
WhathappenedonJanuary27th,1967?[originaltext]Althoughitisimpossibl
Ronaldofirstbecamethestarofasoccerclubattheageof[br][originaltext
Ronaldofirstbecamethestarofasoccerclubattheageof[originaltext]R
WhydidthestudentcometoseeMr.Green?[originaltext]Man:MayIseeMr.Gree
Whatistheman’spurposeofbeinghere?[br][originaltext]W:Goodevening,si
WhichofthefollowingisCORRECT?[originaltext]W:Hi,Zach.M:Hey,Lisa.What
随机试题
Polarbearsaresufferingina【C1】______(warm)worldthaneverbefore.Pol
Mostchildrenatthetenderageofsixorsoarefullofthemostimpractica
[originaltext]M:IneedaticketforFlight220onDecember22.W:OK,sir.It
Asthe20thcenturybegan,theimportanceofformaleducationintheUSincr
DevelopinganAdvertisingCampaignGenerallyspeaking,f
TheScienceofInterruptionsIn2000,
Withincreasingprosperity,WesternEuropeanyouthishavingaflingthatis
下列关于中国古代建筑特点的描述,哪项是错误的?()A.建筑类型丰富 B.
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
2020年末全国参加城镇职工基本养老保险人数45638万人,比上年末增加2150
最新回复
(
0
)