首页
登录
职称英语
How tall did the spacecraft make the free fall? [br] [originaltext] If one ro
How tall did the spacecraft make the free fall? [br] [originaltext] If one ro
游客
2023-11-08
82
管理
问题
How tall did the spacecraft make the free fall? [br]
If one rocket scientist’s observations are right, the fuzzy dots on a grainy black-and-white photo from Mars show the wreckage of a NASA probe which vanished in 1999, just before it was supposed to land on the red planet. After it disappeared, the Mars Polar Lander Mission was declared a 165,000,000 dollar failure. A NASA team concluded an engine probably shut off early, causing the spacecraft to free fall about 130 feet, causing almost certain destruction on the Martian surface.
"Landing on Mars is very hard. And it’s the part of your landing where things get really hard and, you know, it doesn’t take much."
Some exports think the spots in this photo show the Polar Lander’s wreckage is pretty much intact 6 years after the accident. NASA’s calling the scientist’s new analysis intriguing.
选项
A、the Polar Lander’s wreckage just left some spots.
B、the Polar Lander’s wreckage cannot find in the Mars now.
C、the Polar Lander has never landed on the Mars.
D、the Polar Lander’s wreckage is intact 6 years after the accident.
答案
D
解析
对新闻细节的捕捉。新闻中讲到:“Some experts think the spots in this photo show the Polar Lander’s wreckage is pretty much intact 6 years after the accident.”即一些专家认为照片上的模糊的黑点显示失事的太空船的残骸在事件发生的6年内没有被人碰过。选项D为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3168423.html
相关试题推荐
______wasnothitbyriotslastyearaccordingtothenews.[br][originaltext
StocksintheUnitedStates______onWednesday.[originaltext]Stockssurged
Howmanynewwondersareselected?[br][originaltext]About100millionvot
Dr.SheelerwassurprisedatMr.Nelson’scallbecause[br][originaltext]
Dr.SheelerwassurprisedatMr.Nelson’scallbecause[br][originaltext]
Whatistheconversationmainlyabout?[br][originaltext]M:IamsorelievedI
Whatistheconversationmainlyabout?[br][originaltext]M:IamsorelievedI
Whatistheconversationmainlyabout?[originaltext]M:IamsorelievedI’veju
Whatarethetwospeakersdoing?[br][originaltext]W:Firstofall,[1]I’dli
Whatarethetwospeakersdoing?[originaltext]W:Firstofall,[1]I’dlikeyou
随机试题
PeoplemayhavedifferentopinionsaboutKaren,butIadmireher.______,sheis
WritingBasedonKnowledgeandExperienceDirections:Forthistask,
Whatkindofpersonisacolor-blindperson?[br][originaltext](11)Ifpeopl
EndYourBackPainLikeanexpensive
[originaltext]Manypeopleallovertheworldenjoyanalcoholicdrinkdurin
"Agoodnewspaperisanationtalkingtoitself,"musedArthurMillerin196
阅读材料,回答下列问题。 《与朱元思书》原文 风烟俱净
(2018年真题)含有毒蛋白,对胃肠黏膜有刺激和腐蚀作用的中药是( )A.巴豆
下列属于生物可降解性的合成高分子囊材是A.明胶 B.乙基纤维素 C.甲基纤维
患者,25岁。口腔卫生情况不佳,左下第一恒磨牙有牙周一牙髓联合病变,疼痛剧烈,但
最新回复
(
0
)