首页
登录
职称英语
What are the students mainly discussing? [br] [originaltext]W: Hi, Robert. What
What are the students mainly discussing? [br] [originaltext]W: Hi, Robert. What
游客
2023-11-07
70
管理
问题
What are the students mainly discussing? [br]
W: Hi, Robert. What are you doing this summer, anything special?
M: Yes. My parents have always liked taking my sister and me to different places in the USA. You know, places with historical significance. I guess they wanted to reinforce the stuff we learned in school about history. And so even though we’re older now, they still do once in a while. Where are you going this summer?
W: Well, this summer it’s finally going to be Gettysburg.
M: Finally? You mean they never took you yet? I mean Gettysburg. It’s probably the most famous Civil War site in the country. It’s only a couple of hours away. I thought that would be one of the first places that they’d have taken you. I’ve been there a couple of times.
W: We planned to go there ten years ago, but I don’t know, something happened, I cannot remember what.
M: Something changed your plans?
W: Yeah, don’t ask me what it was, but we ended up not going anywhere that year. I hope that doesn’t happen again this year. F10H wrote a paper about Gettysburg last semester for a history class I was taking. Well, about the political situation in the US right after the battle at Gettysburg. So I’m eager to see the place.
选项
A、She has never been to Gettysburg.
B、She took a political science course.
C、Her family still goes on vacation together.
D、She’s interested in the United States Civil War.
答案
A
解析
细节题。男士对于女士从没有去过葛底斯堡——这一全国最著名的内战战场感到很吃惊。所以选择A项。在听录音时,注意说话人的语调、语气,可以弄清楚言外之意,并进行逻辑推理。此处男士重复“Finally”表示惊讶。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3166862.html
相关试题推荐
Whyarethelivesofplantsnotwell-knowntomostpeople?[br][originaltext]
Whyarethelivesofplantsnotwell-knowntomostpeople?[originaltext]Alt
Howdidthewomanlearnabouttheprocessshedescribes?[originaltext]W:Hi,Ji
Whatisthethemeofthesummit?[br][originaltext]Thisweek,leadersoft
Accordingtothenews,thenewtypeofricewascreatedby______.[originaltext
AustraliareactedtowardstheFrenchtestby______.[originaltext]Franceha
Whatcanwelearnfromtoday’syouth?[br][originaltext]Whydosomestude
Whatcanwelearnfromtoday’syouth?[originaltext]Whydosomestudentsdo
Membersoftheclubarerequiredto______.[br][originaltext]M:Right,thisi
Membersoftheclubarerequiredto______.[originaltext]M:Right,thisisthe
随机试题
Hestealsthingsfromotherpeople.[br]Hebringsfoodtopeopleinarestauran
Thesituationisrathercomplicated______wehavetwomanagingdirectors.A、sinc
【T1】过去几十年,人们已逐渐达成共识,认为改善妇女地位是国际发展最重要的手段之一。(critical)妇女接受教育、获得并控制收入会带来一系列的好处。然
[originaltext]W:Jack,here’sthenovelyou’relookingfor.M:Thanks.Wheredi
[originaltext]Inarecentstudycarriedoutbypsychologistsonthedisrupti
Severalyearsago,webeganconstructiononanewchurchbuilding.Inth
Themostconsistentlyidentifiedteachereffectivenessvariableistimeon
TherearemanytheoriesaboutthebeginningofdramainancientGreece.The
Thephrase"makeup"inparagraph2mostprobablymeans______.[br]Whichoft
矫正社会工作者对刑释人员提供的服务又称为()。A.司法保护 B.更生保护
最新回复
(
0
)