首页
登录
职称英语
According to the news, Antilia is [originaltext] The Indian billionaire Mukes
According to the news, Antilia is [originaltext] The Indian billionaire Mukes
游客
2023-11-07
62
管理
问题
According to the news, Antilia is
The Indian billionaire Mukesh Ambani has moved into what’s thought to be the world’s most expensive private home. Mr. Ambani, who owns the petrochemical giant Reliance Industries, is India’s richest man, according to Forbes magazine.
Described by guests as "Taj Mahal of the 21st century", Mukesh Ambani’s new home, Antilia, dominates the skyline of India’s financial capital. The 27-storev building towers over sprawling slum areas, home to around half of Mumbai’s population. The world’s most expensive private home reportedly has six floors of parking, multiple swimming pools, a cinema and panoramic views of the city and the Arabian Sea.
选项
A、the world’s most expensive house.
B、the petrochemical giant in India.
C、India’s richest man’s new home.
D、India’s financial capital.
答案
C
解析
细节判断题。新闻中说,印度亿万富翁Mukesh Ambani已经入住被认为是世界上最昂贵的私人住宅,Mukesh Ambani是印度最有钱的人,其新宅.Antilia被宾客们称为“21世纪的泰姬陵”,故答案为C。A错在house,Antilia是最贵的私人住宅(private home)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3166837.html
相关试题推荐
Howdidthewomanlearnabouttheprocessshedescribes?[br][originaltext]W:
Howdidthewomanlearnabouttheprocessshedescribes?[br][originaltext]W:
Accordingtothereport,howmanyoverseasarenow’studyinginBritain?[origin
AustraliareactedtowardstheFrenchtestby______.[originaltext]Franceha
Whatcanwelearnfromtoday’syouth?[br][originaltext]Whydosomestude
Whatcanwelearnfromtoday’syouth?[originaltext]Whydosomestudentsdo
Membersoftheclubarerequiredto______.[br][originaltext]M:Right,thisi
Membersoftheclubarerequiredto______.[br][originaltext]M:Right,thisi
Wherearetheyplanningtogotothenextmorning?[br][originaltext]M:So,wh
Wherearetheyplanningtogotothenextmorning?[originaltext]M:So,whatdo
随机试题
Temperatures(温度)aroundtheworldaregoingupyearafteryear.Areportsh
Doctorshavedecidedtheonlywayhecanliveanythingneara(n)______lifeis
Whatdoesthespeakersayaboutcollegelife?Itisan______experienceinourl
UnderscoringtheimportanceofAsiatotheUnitedStatesinthenewcentury
根据细菌葡萄糖氧化发酵试验可将细菌分为三型:____________、_____
黄酮类中,引入羟基等助色团,可使化合物颜色加深,影响最大的取代位置是A:3位或5
可用于鉴别B群链球菌与肺炎链球菌的糖是A.菊糖 B.果糖 C.蔗糖 D.麦
多黏菌素A.用于治疗耐青霉素金黄色葡萄球菌引起的严重感染B.对铜绿假单胞菌有杀灭
巧克力爆米花(巧克力完全包裹),袋装,配料:玉米粒(爆米花专用)70克、玉米油5
药物的血浆半衰期是A.药物作用强度减弱一半所需的时间 B.药物从血浆中消失所需
最新回复
(
0
)