首页
登录
职称英语
What is the purpose of government’s proposals in the United States? [br] [origi
What is the purpose of government’s proposals in the United States? [br] [origi
游客
2023-11-07
70
管理
问题
What is the purpose of government’s proposals in the United States? [br]
The United States government has announced the plans that it says will ensure that the all traffic on the Internet is treated equally regardless of how much behind with it to takes up. The head of Federal Communications Commission Julius Genachowski said it is vital to safeguard open and neutral Internet.
In the major speech to a Washington think tank Julius Genachowski outlined the roadmap for all operators including wireless to follow. He is meant to ensure that the Internet service providers can not block or slow down Internet traffic like the ban with hogging video downloads. Mr. Genachowski’s move to extend the rules to wireless is aim to make more people get online using a mobile phone. Gigi Sohn of public knowledge backs the inclusion of wireless operators because she says wireless is the next frontier and where the great growth of Internet accesses is going to come from.
选项
A、He dedicates to expanding the crowd of using the Internet.
B、With his effort, the Internet servers could hold back video downloads.
C、He listed the entire roadmap to direct the operators except wireless ones.
D、Genachowski’s proposal made in his speech was strongly against by others.
答案
A
解析
细节判断题。新闻中指出,华盛顿智囊团成员Julius Genachowski概述了包括无线所有的运营商遵循的路线图,C项的except wireless ones与原意不符。他这样做的目的是为了确保互联网服务提供商不能限制或减慢互联网流量,比如说禁止过度的视频下载,B项明显不符。因为越来越多的人使用移动电话上网,所以Julius Genachowski计划将规则扩大至无线网络。公共知识组织的Gigi Sohn非常支持将无线运营商纳人进来,可见D项错误。新闻后面提到Julius Genachowski把这一规则向无线领域延伸的举措目的是为了使更多的人使用手机上网,所以选项A正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3166767.html
相关试题推荐
Whatistheman’spurposeofbeinghere?[originaltext]W:Goodevening,sir!Wel
WhichofthefollowingisNOTthepurposeofthesummit?[br][originaltext]
WhichofthefollowingisNOTthepurposeofthesummit?[originaltext]Lead
Whatisthepurposeofthisconversation?[br][originaltext]M:Hello.Ineedt
Whatisthepurposeofthisconversation?[br][originaltext]M:Hello.Ineedt
Whichofthefollowingitalicizedphrasesindicatespurpose?A、Shesaiditforfu
ThedecisionoftheSupremeCourtwasthatthegovernmenthasuseditspowertoo
Thegovernmenthastriedtoforge______withenvironmentalists.A、alliancesB、al
______proposalsshouldbeputintopracticenomatterhowharditwillbe.A、The
Economicglobalizationdoesnotsuggestthegovernment______itsresponsibiliti
随机试题
发行折扣率是指( )。A.出版单位批销出版物时实际结算的货款与定价金额的比值
图示均质圆轮,质量为m,半径为r,在铅垂图面内绕通过圆轮中心O的水平轴以匀角速度
关于小儿肥胖的治疗不妥的是A.加强运动 B.食物能量来源主要为高蛋白、低脂肪、
A.细胞培养不出现细胞病变B.导致培养的细胞变肿大C.可能使被感染的T细胞融合形
共用题干 OsteoporosisandMenMentionthewo
A.1 B.3 C.5 D.7
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性。
肝阳上亢导致眩晕的病机是( ) A.肝阳素盛,心肝火旺 B.肝阴暗耗,风阳
浅埋暗挖法中,适用于小跨度,连续使用可扩成大跨度的是( )。A.全断面法 B
关于滑升模板浇桥墩混凝土的说法,正确的有( )。【2022新教材此考点已删除】
最新回复
(
0
)