首页
登录
职称英语
When did the women win a court ruling in Britain? [br] [originaltext] Police
When did the women win a court ruling in Britain? [br] [originaltext] Police
游客
2023-11-07
71
管理
问题
When did the women win a court ruling in Britain? [br]
Police in Switzerland have confirmed that a terminally ill British woman who went to the country for an assisted suicide has died. The woman won a court ruling in Britain on Tuesday enabling her husband of 45 years to help her travel. Aiding suicide is against the law in Britain, but it is allowed in Switzerland. I.F. reports from the Swiss capital Bern. Police in Zurich would not provide personal details of the woman who died, but they did confirm that she was British and she died after seeking help from Switzerland’s assisted suicide organization Dignitas. Mrs. Z, who had been suffering from an incurable brain disease, is thought to have traveled to Switzerland as soon as the high court ruled in her favor. It seems her husband traveled with her. Dignitas registered the death with Zurich police on Wednesday. This is normal procedure, police said, assisted suicide is not against the law, and there are many such cases.
选项
A、An assisted suicide organization.
B、A travel agency.
C、A hospital.
D、A police station.
答案
A
解析
细节题。文中提到:“Dignitas”是一个瑞士助人自杀组织,故答案A正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3166754.html
相关试题推荐
Thepolicesaidthatthisdriverwasat______—heshouldhavesloweddownatthe
ThemeetingofArabforeignministersinCairo______[br][originaltext]
Manybusinessguestsliketoeatintheirrooms______.[br][originaltext]W:So
Manybusinessguestsliketoeatintheirrooms______.[br][originaltext]W:So
Manybusinessguestsliketoeatintheirrooms______.[originaltext]W:So,what
Whatisthefocusofthetalk?[br][originaltext]Inmyopinion,FrankLloy
WhydidDenbuyanoldercar?[br][originaltext]W:Den,Ihearyouboughtane
WhydidDenbuyanoldercar?[br][originaltext]W:Den,Ihearyouboughtane
WhydidDenbuyanoldercar?[originaltext]W:Den,Ihearyouboughtanewcar.
ThegovernmentandMicrosoftplantosellaroundtheworldBritain’snewsys
随机试题
Theheadlightsoftheapproachingcarwereso_____thatthecyclisthadtostopr
AlloverEurope,andinNorthAmerica,there’relakesandforestswhichared
Thefirstparagraphshowsthat______.[br]WhataretheAmericansconcernedabo
A------marketpriceJ------identitycardB------check-intimeK------roomservi
采用超声波检测混凝土内部的缺陷,下面哪一项不适宜使用该方法检测?( )A、检测
某企业上年12月31日资产负债表部分项目的年初数和期末数如下表所示(单位:元)。
下列选项中,不属于需求指标的是( )。A.国内生产总值 B.人口数量 C
编制城市总体规划必须坚持的原则包括( )。A.统筹城乡和区域发展 B.积极稳
阿伦森效应是指人们随着奖励、赞美减少而导致态度逐渐消极,随着奖励、赞美增加而导致
下列有关客户经营管理状况分析的表述,错误的是()。A:销售阶段的核心是市场B:
最新回复
(
0
)