首页
登录
职称英语
Which of the following details is INCORRECT? [originaltext] The first Earth D
Which of the following details is INCORRECT? [originaltext] The first Earth D
游客
2023-11-07
98
管理
问题
Which of the following details is INCORRECT?
The first Earth Day—April 22, 1970—is credited with launching the modern environmental movement. It was a day of peaceful, mass demonstrations by millions of people across the United States calling on the government to adopt policies to clean up and protect the environment. U.S. government officials responded: Congress enacted laws to clean the air and protect drinking water, wildlife habitats, and the ocean. Congress also created the U.S. Environmental Protection Agency, or EPA, to oversee the nation’s progress. EPA administrator Stephen Johnson recalls the first Earth Day in 1970. "Approximately 20 million people across America celebrated the first Earth Day. It was a day and time when our cities were literally buried under their own smog and polluted rivers caught on fire. But thirty-five years later, by the work of the U.S. Environmental Protection Agency and the nation, indeed, air is cleaner, our water is purer, and our land is better protected."
Johnson says that the EPA is currently spending most of its seven-and-a-half billion dollar yearly budget on research and technology to reduce the threat of climate change—so-called global warming—which many scientists blame on our industrial emissions of carbon dioxide.
选项
A、The first Earth Day is on April 22, 1970.
B、The US government launched the modern environmental movement.
C、Congress created the U.S. EPA to oversee the nation’s progress.
D、Approximately 20 million people across America celebrated the first Earth Day.
答案
B
解析
细节判断题。文中提到现代环保运动的兴起是由于美国民众的大规模示威活动。不是由政府发起的。B项说是政府发起的,不正确,因此符合题意。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3166701.html
相关试题推荐
Forhowlonghavetheheavyrainsbeenfalling?[originaltext]Heavyrainsto
WhichofthefollowingstatementsaboutBostonMarathonisCORRECT?[br][origi
WhichofthefollowingstatementsaboutBostonMarathonisCORRECT?[br][origi
WhichofthefollowingstatementsaboutBostonMarathonisCORRECT?[originaltex
In1847mostcountriesoftheworldwere[br][originaltext]Anymistakem
Whyaredivorcessocommonatpresent?[originaltext]Agoodmarriagemeans
JoeSmithtelephonedVictoriafor______.[br][originaltext]W:Hello.HappyTim
JoeSmithtelephonedVictoriafor______.[br][originaltext]W:Hello.HappyTim
Howlonghasthemansufferedfromthesymptomshedescribed?[originaltext]M:G
Whichofthefollowingphrasescanbeusedtocomplete"Susancan’twaittoput
随机试题
Althoughmachineshavebeenaroundforalongtimeandpeoplehaveadapted
Oneofthegreatestconcernsparentshavewhenfacinganinternationalmove
Thereislittlelearninginvolvedwhenoneisreprimandedtwoorthreemonthsaf
[originaltext]Manychildrenfirstlearnthevalueofmoneybyreceivingan
[originaltext]M:Goodmorning.You’reMs.Clay,right?Dositdown,please.Now
纤溶酶的生理功能下列哪项是错误的()A.降解纤维蛋白和纤维蛋白原B.抑制组织纤
共用题干 沃尔玛公司作为零售业中的一个巨头,其成功是建立在利用信息技术整合优势
消防水源的维护管理,()应检查消防水池、消防水箱等蓄水设施的结构材料是否完好,
从所给四个选项中,选出最合适的一个填入问号处,使之呈现一定规律性: A.如图所
A.描述性研究 B.病例对照研究 C.队列研究 D.实验性研究 E.理论
最新回复
(
0
)