首页
登录
职称英语
While American cities are synchronizing green lights to improve traffic flow
While American cities are synchronizing green lights to improve traffic flow
游客
2023-11-07
60
管理
问题
While American cities are synchronizing green lights to improve traffic flow and offering applications to help drivers find parking, many European cities are doing the opposite: creating environments openly hostile to cars. The methods vary, but the mission is clear—to make car use expensive and just plain miserable enough to tilt drivers toward more environmentally friendly modes of transportation.
Cities including Vienna to Munich and Copenhagen have closed vast swaths of streets to car traffic. Barcelona and Paris have had car lanes eroded by popular bike-sharing programs. Drivers in London and Stockholm pay hefty congestion charges just for entering the heart of the city. And over the past two years, dozens of German cities have joined a national network of "environmental zones" where only cars with low carbon dioxide emissions may enter.
Likeminded cities welcome new shopping malls and apartment buildings but severely restrict the allowable number of parking spaces. On-street parking is vanishing. In recent years, even former car capitals like Munich have evolved into " walkers’ paradises," said Lee Schipper, a senior research engineer at Stanford University who specializes in sustainable transportation.
" In the United States, there has been much more of a tendency to adapt cities to accommodate driving," said Peder Jensen, head of the Energy and Transport Group at the European Environment Agency. "Here there has been more movement to make cities more livable for people, to get cities relatively free of cars.
To that end, the municipal Traffic Planning Department in Zurich has been working overtime in recent years to torment drivers. Closely spaced red lights have been added on roads into town, causing delays and angst for commuters. Pedestrian underpasses that once allowed traffic to flow freely across major intersections have been removed. Operators in the city’s ever expanding tram system can turn traffic lights in their favor as they approach, forcing cars to halt.
Around Lowenplatz, one of Zurich’s busiest squares, cars are now banned on many blocks. Where permitted, their speed is limited to a snail’s pace so that crosswalks and crossing signs can be removed entirely, giving people on foot the right to cross anywhere they like at any time.
As he stood watching a few cars inch through a mass of bicycles and pedestrians, the city’s chief traffic planner, Andy Fellmann, smiled. "Driving is a stop-and-go experience," he said. "That’s what we like! Our goal is to reconquer public space for pedestrians, not to make it easy for drivers.
While some American cities—notably San Francisco, which has "pedestrianized" parts of Market Street—have made similar efforts, they are still the exception in the United States, where it has been difficult to get people to imagine a life where cars are not entrenched. [br] It can be inferred from the passage that
选项
A、Munich used to suffer from severe traffic jams.
B、all the measures taken to restrict car use have taken effect.
C、Lee Schipper was on the side of European cities.
D、Peder Jensen accused of the United States’ practice.
答案
C
解析
推断题。由选项中的Munich和Lee Schipper定位至第三段。根据该段末句,既然LeeSchipper认为慕尼黑变成了行人的天堂,而且他又是专门研究可持续性交通的专家,可以判断他认为欧洲城市采取的限制汽车的举措是好的,C符合文意,故为答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3165986.html
相关试题推荐
ThevocabularyandgrammaticaldifferencesbetweenBritishandAmericanEnglish
Ithinkyoucantakea(n)______languagecoursetoimproveyourEnglish.[2003]A
Thestatistics______thatlivingstandardsintheareahaveimproveddrasticall
ThedramaticcollapseinAmericanconsumerconfidence,followingtheWorldT
ThedramaticcollapseinAmericanconsumerconfidence,followingtheWorldT
ThedramaticcollapseinAmericanconsumerconfidence,followingtheWorldT
ThedramaticcollapseinAmericanconsumerconfidence,followingtheWorldT
AmericansseekingjobsthissideoftheAtlanticshouldbeawarethatsometi
AmericansseekingjobsthissideoftheAtlanticshouldbeawarethatsometi
AsoneofEurope’sleadingculturalcitiesBerlinoffersmanymuseums,histo
随机试题
Some—suchasliquidoxygen—aresocoldthattheyembrittlemanyconstructionalm
某人按10%的年利率将1000元存入银行账户,若每年计算两次复利(即每年付息两
不能通过重氮化-偶合反应鉴别的药物是( )。A.盐酸丁卡因 B.苯佐卡因
以下各项不属于元认知策略的是( )。A、计划策略 B、组织策略 C、监视策
企业可以针对受训者的特征采取有效措施来促进培训成果转化,其中不包括()。A
一切直接或间接为企业经济活动所需要并能构成生产经营的天然资源或人造资源称为()
关于痛觉,正确的说法包括()。 (A)最难适应的感觉(B)只属于外部感觉
按上述(1)方案,36W灯管配电子镇流器,输入功率为37W,设计之照明功率密
关于成品保护,以下说法错误的是()。A.装饰材料、半成品、构配件、设备的质量检
某安装公司承接一商务楼(地上30层、地下2层)的电梯安装工程,工程有32层
最新回复
(
0
)