首页
登录
职称英语
The American blacks emigrate from the South to the North from 1865 to 1915 in or
The American blacks emigrate from the South to the North from 1865 to 1915 in or
游客
2023-11-07
43
管理
问题
The American blacks emigrate from the South to the North from 1865 to 1915 in order to _________. [br]
Although no longer slaves after the Civil War, American blacks took no significant part in the life of white America except as servants or laborers. Many thousands of them emigrated from the war-destructed South to the North from 1865 to 1915 in the hope of finding work in the big industrial cities. Whole communities of blacks crowded together into ghettos in New York City, Chicago and Detroit, where once the poor white immigrants had lived. These ghettos, neglected by the city authorities, became slums. The schools to which blacks children went were hopelessly inadequate. Unemployment in black ghettos remained consistently higher than in white communities. Stable families were difficult to maintain. Unemployed fathers would on occasion walk out of their homes and never return. Children neglected by their parents turned in some instances to drugs and crimes. The black ghettos are dangerous both for blacks and non-blacks. It is said that television had an enormous influence on frustrated and bitter blacks, for it showed them how much better whites on the whole lived than blacks. There were serous riots in many cities. Radical blacks demanded a free black state within the Union, and advocated violence to achieve that end and to protect themselves against what they felt was police brutality toward blacks.
选项
A、Inadequate schools for children.
B、Unstable families.
C、High employment rate.
D、Children taking drugs.
答案
C
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3165539.html
相关试题推荐
AmericanHistoryisoneoftheelectivestudiesintheuniversity______.A、sched
His______wastakenaspartoflawsuitbetweenAmericanaviationandYahoo.A、de
John.D.Rockefeller,______,owned90percentofallAmericanoilrefineries.A、as
AsimplepieceofropehangsbetweensomeenvironmentallyfriendlyAmericans
AsimplepieceofropehangsbetweensomeenvironmentallyfriendlyAmericans
(a)Asidefromperpetuatingitself,thesolepurposeoftheAmericanAcademy
(a)Asidefromperpetuatingitself,thesolepurposeoftheAmericanAcademy
TheAmericanprofessorcametorealizethathehadunderestimatedthe______of
Althoughthecolonists______tosomeextentwiththenativeAmericans,theIndi
ThepennameMarkTwaincamefrom_____[originaltext]NoauthorinAmerican
随机试题
Janecouldnotfallasleepafterwatchingthe(excite)______film.excitingexci
[originaltext]WhenMr.Finchretired,heboughtasmallcottageinaseaside
(1)Inthetownthereweretwomutes,andtheywerealwaystogether.Earlyeve
毕业生graduate
在本文中,作者用例证分析法主要论述了以下问题。试从课文中,找出这些例证: 1.
压路机在新建场地上进行碾压时,应从中间向两侧碾压。碾压时,距场边缘不应小于()
关于女性外阴的解剖,以下哪项错误A.阴阜即为耻骨联合前面隆起的脂肪垫 B.大阴
患者,男,34岁。腹痛拒按,脘腹胀满,痛则欲泻,泻则痛减,嗳腐吞酸,厌食,苔厚腻
引起脑脊液中葡萄糖浓度减低的疾病,除外A、脑肿瘤B、真菌性脑膜炎C、病毒性脑
(2020年真题)2×16年至2×19年,甲公司发生的与A仓库相关的交
最新回复
(
0
)