首页
登录
职称英语
Miss Parkinson became interested in her own business ______. [br] [originaltext
Miss Parkinson became interested in her own business ______. [br] [originaltext
游客
2023-11-07
71
管理
问题
Miss Parkinson became interested in her own business ______. [br]
M: So, Miss Parkinson, you organize fitness training and beauty treatments for working women?
W: That’s right, Mr. Cruise.
M: Could you tell me how you first got the idea for the business?
W: Certainly. I suppose it all started about 5 years ago. I was on holiday and had a very bad skiing accident. I found that the only thing that helped the pain was massage and gentle exercise, like yoga or stretching exercises. So I used to go to therapists and classes after work.
M: Where did you work at that time?
W: In the training department of a media company.
M: I see.
W: But then I got a promotion to training manager. That meant I worked longer hours and was difficult to get to classes. I asked some of my teachers if they would come to my house instead, and most of them agreed. It was more expensive but I thought it was worth it. Lots of my friends loved the idea too. So I recommended people to them. That’s when I began to realize that maybe I could make a business out of it.
M: Did you give up your job then?
W: No, not immediately. The idea was too scary. I had a good job with a good salary, and starting my own business seemed a bit risky. So I just did it at a hobby really.
M: So why did you leave your job in the end?
W: Well, the decision was made for me really. My company decided to relocate to a different town. They offered me the choice of relocating with them or quite a large sum of money if I preferred to leave. I know an opportunity when I see it. So I took the money!
M: Good for you.
选项
A、She got bored with her job.
B、She saw an opportunity.
C、She needed the money.
D、She was forced to leave.
答案
B
解析
对话最后女士提到,公司要搬去另一个镇,她可以选择一起搬或拿一大笔钱离开,她看到了机会,于是拿了钱。由此可知女士辞职是因为机会很好,B项正确。A“她对工作厌倦了”没有提到;女士提及自己的工作很好,薪水很高,开始只是把生意当作爱好在做,因此她并不是因为需要钱而离职(C项)。D“她被迫离开”与对话不符。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3164845.html
相关试题推荐
Thebusinessoftoday,______sellinggoodsorshippingthem,wentquitesmoothl
Whoreleasedtheinformationthatthevictimswereshot?[br][originaltext]
Whoreleasedtheinformationthatthevictimswereshot?[originaltext]Twelv
TheUnitedStatesisatypicalcountry[br][originaltext]HenryFord,the
TheUnitedStatesisatypicalcountry[br][originaltext]HenryFord,the
TheUnitedStatesisatypicalcountry[br][originaltext]HenryFord,the
WhichofthefollowingisTRUEaboutEclipse?[br][originaltext]TheR-JR
WhichofthefollowingisTRUEaboutEclipse?[originaltext]TheR-JReynold
WhichofthefollowingstatementsaboutthemanisNOTtrue?[br][originaltext
WhichofthefollowingstatementsaboutthemanisNOTtrue?[originaltext]W:Ma
随机试题
Theprisonerwasquestionedforthreehoursbutheremained_______throughouth
G蛋白偶联受体的结构特点是()。A.N端在胞内,C端在胞外 B.胞外的第二
建设工程监理的工作特点是()A.服务性 B.科学性 C.独立性 D.公正性
计算101101100的海明码A.1001 B.1101 C.1111 D
如今,商品独立包装早已是常态,独立包装有一定的便携性,但也增加了对资源的消耗。再
根据材料,除印度外,我国对主要国家和地区货物进出口总额增长率最高的国家(地区)的
城市功能区不包括( )。A.居住生活区 B.商业办公区 C.工业园区 D
关于中国古代立法的说法,下列哪一表述是错误的?()A.西周的“礼不下庶人,
下列关于合同保全措施撤销权的表述,不正确的是()。A.债权人行使撤销权应以
下列费用中,属于规费的是()。A.环境保护费 B.文明施工费 C.社会
最新回复
(
0
)