首页
登录
职称英语
What did NASA’s Constellation Programme originally plan to do? [originaltext]
What did NASA’s Constellation Programme originally plan to do? [originaltext]
游客
2023-11-06
56
管理
问题
What did NASA’s Constellation Programme originally plan to do?
American astronauts will not return to the moon as planned if US Congress passes President Obama’s proposed budget. Obama’s budget- which aims to cut funding in certain areas while increasing money used to create jobs—would cancel NASA’s Constellation Program. The program had sought to send astronauts back to the moon by 2020^. NASA’s program also intended to study the idea of establishing a moon colony. The program was set to follow the U. S. space agency’s shuttle missions, which are due to end in September. On its Web site, the White House Budget Office says the program to send astronauts to the moon is behind schedule, over budget and overall less important than other space investments. "Using a broad range of criteria, an independent review panel determined that even if fully funded, NASA’s program to repeat many of the achievements of the Apollo era, 50 years later, was the least attractive approach to space exploration as compared to potential alternatives22 ," the site says.
选项
A、To set up a moon colony by 2020.
B、To send astronauts again to the moon by 2020.
C、To continue the current shuttle missions till 2020.
D、To create jobs for NASA till 2020.
答案
B
解析
细节陈述题。由“The program had sought to send astronauts back to the moon by 2020.”可知该计划原打算到2020年将送宇航员重返月球。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3164764.html
相关试题推荐
Whatcananexhaustsystemdoifitisefficient?[br][originaltext]Many
Whatcananexhaustsystemdoifitisefficient?[br][originaltext]Many
WhathelpedBettymostinlearningSpanish?[br][originaltext]Bettycansp
Accordingtothepassage,anidealmarriagelife______.[br][originaltext]
Accordingtothepassage,anidealmarriagelife______.[originaltext]Ago
Whydoesthewomangotoseetheman?[br][originaltext]W:Hi,ProfessorLyon.
Whydoesthewomangotoseetheman?[br][originaltext]W:Hi,ProfessorLyon.
StevewantstotraveltoLondonbytraininsteadofbusbecause[originaltext]W:
______peoplearetoappearincourtinManchestertoday.[br][originaltext]
______peoplearetoappearincourtinManchestertoday.[originaltext]15
随机试题
Someofthedoctorsarepaidalmosttwiceas______asthenurses.A、muchB、moreC、
A—proofofdeathI—copyrightlawB—bodilyharmJ—sumofclaimC—keywitnessK—ho
Heseemedtobe________offinishingthistaskbyhimself.A、incapableB、unableC、
PresidentCoolidge’sstatement,"ThebusinessofAmericaisbusiness,"still
共用题干 SchoolingandEducationItiscommo
盐酸克仑特罗用于A.防治支气管哮喘和喘息型支气管炎 B.循环功能不全时,低血压
患者男,68岁。因急腹症入院,急救过程中先后出现少尿、肺水肿、呼吸困难、嗜睡、意
糖尿病饮食治疗中,糖类含量约占饮食总热量的( )。A.15% B.20%
解救中度有机磷酸酯类中毒可用A.阿托品和毛果芸香碱合用 B.阿托品和毒扁豆碱合
根据《企业伤亡事故分类标准》,下列事故中,属于与建筑业有关的职业伤害事故有(
最新回复
(
0
)