首页
登录
职称英语
In 1847 most countries of the world were ______. [br] [originaltext] (20[D])A
In 1847 most countries of the world were ______. [br] [originaltext] (20[D])A
游客
2023-11-06
85
管理
问题
In 1847 most countries of the world were ______. [br]
(20[D])Any mistake made in the printing of a stamp raises its value to stamp collectors. A mistake on one cheap postage stamp has made the stamp worth a million and a half times its original value.
The mistake was made more than a hundred years ago in the British colony of Mauritius, a small island in the Indian Ocean. (18[A])In 1847 an order for stamps was sent to a London primer — Mauritius was to become the fourth country in the world to issue stamps.
Before the order was filled and delivered, a ball was planned at Mauritius Government House, and stamps were needed to send out the invitations. A local printer was instructed to copy the design for the stamps. (19[B])He wrote by chance the words "Post Office" instead of "Post Paid" on the several hundred stamps that he printed.
Today there are only 26 of these wrongly printed stamps left — fourteen One Penny Orange-Reds and twelve Two Penny Blues. Because of the Two Penny Blue’s rareness and age, collectors have paid as much as $16,800 for it.
选项
A、all correctly printed stamps are Worthless
B、Mauritius needed the stamps to send out invitations to a ball
C、the printer was punished for his mistake
D、collectors are constantly looking for stamps with mistakes
答案
D
解析
推理题。短文中第一句说:对邮票收藏家来说任何邮票上的印刷错误都会提升邮票的自身价值。一张便宜邮票上的一个mistake会使邮票的value高于其本值百万倍,所以收藏家会寻找这样的邮票。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3163878.html
相关试题推荐
Undertheagreement,alltradebarriersbetweenthetwocountrieswillbe______
Debatesamongcandidatesarerareinmostcountries.Buttheyhavebecomea
Debatesamongcandidatesarerareinmostcountries.Buttheyhavebecomea
Betweenwhomdidthebattlebreakout?[br][originaltext]AKosovanmanwa
Betweenwhomdidthebattlebreakout?[originaltext]AKosovanmanwaskill
FightingbrokeoutontraintoManchester______.[originaltext]Fifteenpeo
Whatisthetalkmainlyabout?[br][originaltext]Thereisanartexhibiti
Whatisthetalkmainlyabout?[br][originaltext]Thereisanartexhibiti
Whatisthetalkmainlyabout?[br][originaltext]Thereisanartexhibiti
TechnoServeisanon-profitgroupthat[br][originaltext]Startingabusine
随机试题
—IwonderwhyMr.Brownhasn’tshowedupatthemeetingyet.—I’mnotsure,bu
SomeSuggestionsforPessimists[A]Obesityandsmokingmayb
Oneafternoonrecently,twounrelatedfriendscalledtotellmethat,well,
下列对重合闸的要求描述正确的是()。A.由值班人员手动操作或通过遥控装置将断路
安装平面垂直于水平面,主要用来防止人或物坠落的安全网称为( )。A.平网 B
乙脑最主要的死亡原因是A、高热 B、肺炎 C、惊厥 D、中枢性呼吸衰
2008~2012年间,全国石油消费量超过全国石油产量2倍的年份有几
父母应该使适龄未成年人依法入学接受并完成义务教育,这主要是在保障未成年人的(
在个案会谈的过程中,社会工作者需要运用一些技巧更好地开展工作,其中支持性的技巧包
最新回复
(
0
)