首页
登录
职称英语
Which of the following statements is INCORRECT? [originaltext] A large extinc
Which of the following statements is INCORRECT? [originaltext] A large extinc
游客
2023-11-06
92
管理
问题
Which of the following statements is INCORRECT?
A large extinct penguin has been reconstructed from fossil remains discovered in New Zealand. Researchers used bones from two separate examples of the ancient birds, using the skeleton of a modern king penguin as a guide. [30A]They show the 25 million-year-old Kairuku penguin was tall at 1. 2m (4ft 2ins), with an elongated beak and large flippers. The team’s work appears in the Journal of Vertebrate Paleontology. The reconstruction shows that [30B] the Kairuku penguin was easily the largest of the five species that were common to New Zealand during the Oligocene time period. The efforts were partly inspired by the bird’s unusual body shape, which is different from any other known penguin, living or extinct. "Kairuku was an elegant bird by penguin standards, with a slender body and long flippers, but short, thick legs and feet, " said co-author Dr. Dan Ksepka, from North Carolina State University, U.S.
选项
A、The Kairuku penguin became extinct about 25 million years ago.
B、The Kairuku penguin lived in the Oligocene time period.
C、The fossil penguin is reconstructed in New Zealand.
D、The research is published in the Journal of Vertebrate Paleontology.
答案
C
解析
信息推断题。新闻提到由化石复原的古企鹅有25 million—year—old,因此可以推断The Kairukupenguin约在25 million years ago灭绝,故[A]正确。新闻中提到Kairuku是the Oligocene time period新西兰五种常见物种中体型最大的,因此[B]正确。新闻开头提到化石是在新西兰发现的,但末尾提到研究员是美国的.因此推断企鹅并不是在新西兰复原的,因此[C]为答案。[D]在新闻中有明确提及。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3162355.html
相关试题推荐
Themilitantwassentencedtodeathbecauseof______.[originaltext]Acour
TwoBrazilianpolicemenwerekilledwhen[originaltext]TwoBrazilianpolicem
Howdoscientistsestimatetheageoflanguage?[originaltext]Scientistshav
SteroidshasbeenfirstusedforthefollowingmedicalpurposesEXCEPT______.[b
SteroidshasbeenfirstusedforthefollowingmedicalpurposesEXCEPT______.[b
Whydidmoviesdobetterthantheater?[br][originaltext]Uptoabout1915
Schoolsystemsusuallycenteron______[br][originaltext]Often,yourmind
WhatisMissBarnes’job?[br][originaltext]M:MissBarnes,Iunderstandthat
WhatisMissBarnes’job?[br][originaltext]M:MissBarnes,Iunderstandthat
WhatisMissBarnes’job?[originaltext]M:MissBarnes,Iunderstandthatyouar
随机试题
Peopletakephotographsfora【C1】______ofreasonsbutthemost【C2】______
Wherewouldyoumostlikelyhearthistalk?[br][originaltext]Class,befor
______Iwasgoingout,itbegantorain.A、WhenB、WhileC、AsD、SinceC当我出门时,开始下雨
NocountryintheworldhasmoredailynewspapersthantheUSA.Therearealm
Theactual(i)________ofWilson’spositionwasalways(ii)_______byhisrefusa
尿失禁的患者留置导尿管的目的是A、正确记录尿量和尿比重 B、保持会阴部清洁干燥
-2,-2,0,4,10,()A.18 B.16 C.15 D.12
下列关于期货投资者发生保证金损失时弥补方法的说法,不正确的是()。A.先由
A.风寒闭肺喘证 B.痰热郁肺喘证 C.肾虚作喘喘证 D.肺脾两虚喘证
下列岩石中,属于岩浆岩的有( )。A.花岗岩 B.辉长岩 C.玄武岩 D.
最新回复
(
0
)