首页
登录
职称英语
The news is mainly about [br] [originaltext] [28C] Political leaders across
The news is mainly about [br] [originaltext] [28C] Political leaders across
游客
2023-11-04
86
管理
问题
The news is mainly about [br]
[28C] Political leaders across the European Union have welcomed the strong Irish referendum vote in favor of the Lisbon Treaty which is designed to strengthen the 27-nation bloc.
The Irish Yes vote was emphatic. [29A] More than two to one in favor, just over 67% to under 33%. That compares to 53% who voted No last June against just 46% in favor of the treaty. The scale of the win exceeded all expectations and the pre-vote opinion polls. Public opinion inevitably remains divided here. Critics of the treaty insist Irish voters were bombarded with propaganda by their better-funded highly organized opponents.
选项
A、The result is beyond all expectations.
B、The pre-vote opinion polls turn out to be pessimistic.
C、It’s reasonable for public opinion to be divided.
D、Irish voters were affected by some external factors.
答案
D
解析
新闻结尾提到Critics of the treaty insist Irish voters were bombarded with propaganda…by…opponents.(该条约的批评者坚持称,爱尔兰投票者受到资金充裕、组织有序的敌人的宣传轰炸),言外之意就是投票者受到了外部因素的影响,故[D]为本题答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3157492.html
相关试题推荐
TheDowcloseddownat[originaltext][22A]Nowhavealookatwhat’sbeenhap
ThepurposeofMagellan’sexpeditionwas[originaltext]Earlyinthe16thcen
In1847mostcountriesoftheworldwere[br][originaltext]Anymistakemad
Whatistheman’sproblem?[br][originaltext]M:Excuseme,butisthiswhereI
Whatistheman’sproblem?[originaltext]M:Excuseme,butisthiswhereIshoul
Whatdoestheman’sfatherwanthimtodo?[br][originaltext]W:Youdon’tlook
Whatdoestheman’sfatherwanthimtodo?[br][originaltext]W:Youdon’tlook
Whatdoestheman’sfatherwanthimtodo?[originaltext]W:Youdon’tlooktobe
Whatcanweknowaboutthemanfromtheconversation?[br][originaltext]W:Hey
Whatcanweknowaboutthemanfromtheconversation?[br][originaltext]W:Hey
随机试题
Lookattheadvertisementbelow.Itshowsalistofworkshopsofferedbyatrain
Ourtelephonehasbeen______forthreeweeks.A、outoflineB、outoftouchC、outo
OnecountrythatiscertainoftheeffectoffilmsontourismisAustralia.
ShouldCollegeGraduatesStartTheirOwnBusiness?1.目前大学毕业生就业竞争非常激烈2.有人认为毕业后与其
UnitedNations(UN)isaninternational【C1】______ofcountriescreatedto【C2】
某车间生产设备不允许间断供水,其给水系统采用市政水源及自备水源双水源供水,下列哪
在中医养生学中关于调畅情志的下列表述中错误的是( )A.喜胜悲 B.思胜恐
马斯洛认为人有七种基本需要,分别为生理需要、安全需要、归属与爱的需要、尊重的需要
关于股权投资基金的基本运作流程,说法错误的是()。A.基金管理人选择委托有
一般资料:求助者,男性,24岁,运动员。 案例介绍:求助者经常要参加比赛。半年
最新回复
(
0
)