首页
登录
职称英语
The United States has decided to [originaltext] [25C] The United States has e
The United States has decided to [originaltext] [25C] The United States has e
游客
2023-11-04
64
管理
问题
The United States has decided to
[25C] The United States has eased sanctions on Iran, Sudan and Cuba in an effort to increase the use of the Internet and social networking sites there. The new regulations will authorize the export of web-based services including instant messaging.
Internet freedom is fast becoming a principle of American foreign policy. [25C] The decision to lift the ban on export of Internet software and services would [26B] make it easier for people in Iran, Sudan and Cuba to use the Internet and communicate with each other as well as the outside world. The technology will likely help circumvent government restrictions on the use of programs like Twitter and even Internet-based email accounts.
选项
A、increase the use of the Internet.
B、issue new regulations to sanction Iran, Sudan and Cuba.
C、cancel the ban on export of Internet software and services in Iran, Sudan and Cuba.
D、restrict the use of the Internet and other web-based services.
答案
C
解析
新闻开头就提到The United States has eased sanctions on Iran,Sudan and Cuba…;接着后面又补充道,The decision to lift the ban on export of Internet,software and services would…。综合两处可知[C]为本题答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3157264.html
相关试题推荐
ThreeBritishMuslimmenwerefoundguiltyof[br][originaltext][28D]Aco
ThecasualtiesfortherivalMuslimmilitiaswere[br][originaltext]Tanka
Whatcanwelearnaboutpleasurefoodfromthepassage?[br][originaltext]
Whatcanwelearnaboutpleasurefoodfromthepassage?[br][originaltext]
Whatdoesthepassagemainlytalkabout?[br][originaltext]Areportbythe
Whatdoesthepassagemainlytalkabout?[br][originaltext]Areportbythe
WhydidTomgotoliveinthecountry?[br][originaltext]W:Whatmadeyoutake
WhydidTomgotoliveinthecountry?[br][originaltext]W:Whatmadeyoutake
WhydidTomgotoliveinthecountry?[br][originaltext]W:Whatmadeyoutake
WhydidTomgotoliveinthecountry?[originaltext]W:Whatmadeyoutakeofft
随机试题
BackinthecarefreedaysoftheNoughtiesboom,Britain’syoungstersweres
“海恩法则”是航空界关于飞行安全的法则,“海恩法则”指出:每一起严重事故的背后,
混凝土用砂样(500g)筛分结果如下表,请回答下列问题:(1)下列说法正确的是(
个人教育贷款签约和发放环节的操作风险点不包括()。A.审查不严导致向关系人发放
依照《药品说明书和标签管理规定》,关于药品商品名和通用名的说法不正确的是A.药品
受调查人群中,认为自己是外地人的比率,迁入本地十年以上的群体比迁入本地五年内的群
(2022上半年真题)动机强度与学习效果成正比
教师的()就是教师在学生心目中的威望和信誉,是一种可以使教师对学生施加的影响产生
实行会员分级结算制度的期货交易所或者其结算会员为债务人,债权人请求冻结、划拨期货
流行性脑脊髓膜炎典型的病理变化是A.神经细胞变性坏死 B.脑软化灶形成 C.
最新回复
(
0
)